Morten Egtvedt

Morten Egtvedt
Avdelning: Canis huvudkontor
Org. nr.: 912079953

Morten er Canis-gründer, hovedinstruktør for Canis Hundeskole og har ansvar for utdanning/oppfølging av instruktørene og kvalitetssikring av kursopplegg. Morten er utdannet biolog/lærer, men har siden 1998 vært daglig leder for Canis.

Han er utdannet hundeinstruktør fra Forsvarets Hundetjeneste og Norske Redningshunder. Siden 1989 har han utdannet to hunder som redningshund og militær patruljehund og har konkurrert i høyeste klasse i brukshund og lydighet med en bronsjemedalje i NM som beste resultat.

Sammen med Cecilie Køste har Morten skrevet bøkene ”Klikkertrening for din hund”, ”Lydighetstrening i teori og praksis” og ”Rundering i teori og praksis”, som har hatt stor betydning for utbredelsen av klikkertrening i det nordiske hundemiljøet.

Morten holder kurs over hele landet, og er også en etterspurt foreleser internasjonalt. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å leie inn Morten som instruktør eller foreleser.

Spesialkompetanse: 

 • Rundering/feltsøk
 • Konkurranselydighet/brukslydighet
 • (Videre)utdanning av instruktører
 • Klikkertrening / læringsteori
 • Mental trening

Mina kurser

  Mina blogginlägg

  Följ med på ClickerExpo 28-30 oktober

  Skriven av Morten EgtvedtInga kommentarer
  Följ med på ClickerExpo 28-30 oktober

  Canis arrangerar i samarbete med Karen Pryor Clickertraining Nordens första ClickerExpo. Platsen är självaste Legoland (Billund i Danmark)! Du följer väl med du också? Ta

  Modellering vs. förståelse

  Skriven av Morten EgtvedtInga kommentarer
  Modellering vs. förståelse

  De kurselever som bara gör som instruktören säger, lär sig bra hur metoder och tekniker ska utföras steg för steg. Detta kan ge snabba framsteg,