Morten Egtvedt

Morten Egtvedt
Org. nr.: 912079953

Morten er Canis-gründer, hovedinstruktør for Canis Hundeskole og har ansvar for utdanning/oppfølging av instruktørene og kvalitetssikring av kursopplegg. Morten er utdannet biolog/lærer, men har siden 1998 vært daglig leder for Canis.

Han er utdannet hundeinstruktør fra Forsvarets Hundetjeneste og Norske Redningshunder. Siden 1989 har han utdannet to hunder som redningshund og militær patruljehund og har konkurrert i høyeste klasse i brukshund og lydighet med en bronsjemedalje i NM som beste resultat.

Sammen med Cecilie Køste har Morten skrevet bøkene “Klikkertrening for din hund”, “Lydighetstrening i teori og praksis” og “Rundering i teori og praksis”, som har hatt stor betydning for utbredelsen av klikkertrening i det nordiske hundemiljøet.

Morten holder kurs over hele landet, og er også en etterspurt foreleser internasjonalt. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å leie inn Morten som instruktør eller foreleser.

Spesialkompetanse: 

 • Rundering/feltsøk
 • Konkurranselydighet/brukslydighet
 • (Videre)utdanning av instruktører
 • Klikkertrening / læringsteori
 • Mental trening

Mine kursus

  Mine blogindlæg

  Vær med til ClickerExpo 28.-30. oktober!

  Skrevet af Morten EgtvedtIngen kommentarer
  Vær med til ClickerExpo 28.-30. oktober!

  Canis arrangerer i samarbejde med Karen Pryor Clickertraining det første ClickerExpo i Norden. Stedet er selveste Legoland (Billund i Danmark)! Du kommer vel også? Benyt chancen til at høre forelæsninger med nogle af verdens