Noseworkkurs helg (to lørdagar)

Nosework er ein hundesport der hunden lærer å søke etter spesifikke dufter i ulike søksområder. Det er ein spennande sport som passar for alle hundar og eigarar, og samarbeidet om søket bygger relasjon og samspel mellom deg og hunden din.

Nosework nybegynner online!

Nosework nybegynner online!

Nosework er en spennende aktivitet for både hund og fører. Treningen legges opp slik at hunden mestrer fra starten, så veiledes hunden videre til å utvide søksmestring og fokus. Målet i starten er glede og iver i søket! Hørtes det interessant ut?

Triks og aktivisering

Triks og aktivisering

Her får du mulighet til å delta på et onlinekurs som inneholder mange tips til aktivisering av hunden din i den tiden vi nå er inne i. De aller fleste oppgavene kan gjøres innendørs og med ting man har i huset, du trenger ikke noe ekstra utstyr.

KLIKKERTRENERKURS

KLIKKERTRENERKURS

KLIKKERTRENERKURS er et spennende kurstilbud for deg som vil bli særdeles dyktig på klikkertrening.

Hundetrening i teori og praksis

Hundetrening i teori og praksis

Morten & Cecilie (Canis-gründere og forfattere av «Lydighetstrening i teori og praksis») fikk sommeren 2019 en særdeles trivelig schäfertispe ved navn Cuba. Hun går for

Gå pent i bånd – online

Gå pent i bånd – online

Å lære hunden å gå i båndet på en behagelig måte er høyt på ønskelisten til ferske valpeeiere. På online kurset får du øvelser og teknikker slik at du kan jobbe med dette.

Privattimar

Privattimar

Har du ikkje mulighet til å delta på kurs, eller har du spesielle utfordringar med hunden din?