Grunnkurs start 26. november

Har du gått valpekurs og lurer på veien videre? Da kan vi anbefale vårt grunnkurs! På grunnkurset tar vi øvelsene fra valpekurset til neste nivå, pluss dere vil få nye oppgaver å jobbe med :)

Nosework nybegynner online!

Nosework nybegynner online!

Nosework er en spennende aktivitet for både hund og fører. Treningen legges opp slik at hunden mestrer fra starten, så veiledes hunden videre til å utvide søksmestring og fokus. Målet i starten er glede og iver i søket! Hørtes det interessant ut?

Triks og aktivisering

Triks og aktivisering

Her får du mulighet til å delta på et onlinekurs som inneholder mange tips til aktivisering av hunden din i den tiden vi nå er inne i. De aller fleste oppgavene kan gjøres innendørs og med ting man har i huset, du trenger ikke noe ekstra utstyr.

Hundetrening i teori og praksis

Hundetrening i teori og praksis

Morten & Cecilie (Canis-gründere og forfattere av «Lydighetstrening i teori og praksis») fikk sommeren 2019 en særdeles trivelig schäfertispe ved navn Cuba. Hun går for

Gå pent i bånd – online

Gå pent i bånd – online

Å lære hunden å gå i båndet på en behagelig måte er høyt på ønskelisten til ferske valpeeiere. På online kurset får du øvelser og teknikker slik at du kan jobbe med dette.

Privattimar

Privattimar

Har du ikkje mulighet til å delta på kurs, eller har du spesielle utfordringar med hunden din?

Slalomkurs – online

Slalomkurs – online

Har du ikke mulighet til å delta på fysiske kurs eller ønsker du kontinuerlig hjelp over lengre tid? Da er kanskje onlinekurs noe for deg. Du kan se leksjonene når du selv vil, trene når det passer deg og sende inn de filmene du vil - du får hjelp med akkurat det du ønsker.