Digitale privattimer

Digitale privattimer
Sted: Online
Arrangør: Oslo & Romerike
Kursleder: Kristine Korneliussen (916 514 131)
Instruktør: Kristine Korneliussen

Denne typen privattimer egner seg f.eks. godt dersom du ønsker tilbakemelding på innlæring/problemløsning for en rekke av grunnferdighetene, eller dersom du ønsker tilbakemelding på dine egne mekaniske ferdigheter. Digitale privattimer kan også være et godt alternativ for hunder som sliter med å jobbe i nye miljøer og som derfor ikke presterer like bra på en fysisk privattime som de gjør hjemme. Ved å ta en digital privattime kan du utføre treningen hjemme eller på et kjent sted uten å være bekymret for at du og hunden ikke får vist instruktøren akkurat det dere trenger hjelp til! Dersom du ønsker en digital privattime, så ta kontakt med meg på tlf. eller e-post, så kan vi sammen finne ut om det kan passe for deg og din hund 🙂

Digitale privattimer foregår ikke «live»/i sanntid, men minner mer om et typisk online-kurs hvor man kan sende inn videoer av egen trening og få skriftlig tilbakemelding på treningen i etterkant.

Pris/betingelser

Pris: 750,-

Prisen inkluderer tilbakemeldinger på maksimalt 5 videoer. Hver video skal være på maksimalt 5 minutter og maksimal samlet videotid for alle 5 videoene er 15 minutter.

Timen må benyttes innen 1 mnd. fra første video er postet, dvs. at siste video kan publiseres senest 1 mnd. etter første video. Jeg garanterer tilbakemelding på videoene innen 3 virkedager med mindre vi avtaler noe annet.

Eks. på en digital privattime:
Video 1: 3 min.
Video 2: 4 min.
Video 3: 4,5 min.
Video 4:  3,5 min.
Samlet videotid: 15 min.

Slik foregår det

Digitale privattimer forutsetter at du både har en Youtube- og en Facebook-konto. Når vi avtaler en time, så oppretter jeg en FB-gruppe kun for oss to. Når du trener, så filmer du treningen og laster videoen opp på YouTube. Deretter poster du videoen i et innlegg i vår private FB-gruppe. Da kan du også gjerne skrive litt om hva du ønsker tilbakemelding på dersom du har noen spesielle ønsker om det.

Krav til videokvalitet m.m.

Med mindre noe annet er avtalt på forhånd, så må både hund og fører være synlige i bildet til enhver tid. Videoen må også ha god nok lyd til at jeg kan høre ev. signaler fra fører, lyden av klikkeren/belønningsord o.l. Med mindre noe annet er avtalt, så skal også treningen filmes sammenhengende, dvs. at videoen ikke skal redigeres slik at kun utvalgte deler av treningen vises i videoen (men her kan jeg selvsagt gjøre unntak dersom det er ønskelig å redigere bort veldig lange belønninger o.l.).

Påmelding til kurset

Kurs:
Digitale privattimer
Sted:
Online
Kursleder:
Kristine Korneliussen
Instruktører:
Kristine Korneliussen
Pris:
750 kr