Styrketriks – online

Styrketriks – online
Sted: Online
Arrangør: Vestfold
Kursleder: Camilla Dischler (914740436)
Instruktør: Camilla Dischler

Har du ikke mulighet til å delta på fysiske kurs eller ønsker du kontinuerlig hjelp over lengre tid? Da er kanskje onlinekurs noe for deg. Du kan se leksjonene når du selv vil, trene når det passer deg og sende inn de filmene du vil - du får hjelp med akkurat det du ønsker.

*Ingen planlagt oppstart, ta kontakt ved interesse.

Styrketriks er kurset for deg som ønsker å styrke kjernemuskulatur og kroppskontroll hos din hund, men også for å styrke samarbeidet dere imellom.

Det inneholder også litt teori om forskjellige innlæringsteknikker og tips til hvordan man bruker de forskjellige teknikkene effektivt for de som ønsker å nerde seg ned i det.

Du trenger ikke noe utstyr for å delta på dette kurset, alt utføres med hundens egenvekt eller et par småting alle har i hus.

Kurset passer for både valp (fra 6 mnd), unghunder og voksne hunder. Tilbakemeldingene er individuelle og vi jobber på deres nivå.

Alle leksjonene er tilgjengelige fra oppstart så du kan begynne akkurat der du selv ønsker og jobbe med det du vil.

Kurset går over 10 uker med oppstart 19 februar og avsluttes 30 april.

En deltagerplass (ekvipage) gir tilgang til leksjoner, du kan sende inn filmer og du får tilbakemeldinger på din trening. Du kan være så aktiv eller passiv deltager som du selv ønsker, det er opp til deg.

For spørsmål, send mail til camilla@canis.no

Ønsker du å melde deg på, bruk skjemaet under. Påmelding er økonomisk bindende.

Påmelding til kurset

Kurs:
Styrketriks – online
Sted:
Online
Kursleder:
Camilla Dischler
Instruktører:
Camilla Dischler
Pris:
1200 kr
Pris observatør:
1200 kr