Styrketriks – online

Styrketriks – online
Plats: Online
Arrangör: Umeå
Kursledare: Camilla Dischler (914740436)
Instruktör: Camilla Dischler

Har du ikke mulighet til å delta på fysiske kurs eller ønsker du kontinuerlig hjelp over lengre tid? Da er kanskje onlinekurs noe for deg. Du kan se leksjonene når du selv vil, trene når det passer deg og sende inn de filmene du vil - du får hjelp med akkurat det du ønsker.

Styrketriks er kurset for deg som ønsker å styrke kjernemuskulatur og kroppskontroll hos din hund, men også for å styrke samarbeidet dere imellom.

Det inneholder også litt teori om forskjellige innlæringsteknikker og tips til hvordan man bruker de forskjellige teknikkene effektivt for de som ønsker å nerde seg ned i det.

Du trenger ikke noe utstyr for å delta på dette kurset, alt utføres med hundens egenvekt eller et par småting alle har i hus.

Kurset passer for både valp (fra 6 mnd), unghunder og voksne hunder. Tilbakemeldingene er individuelle og vi jobber på deres nivå.

Alle leksjonene er tilgjengelige fra oppstart så du kan begynne akkurat der du selv ønsker og jobbe med det du vil.

En deltagerplass (ekvipage) gir tilgang til leksjoner, du kan sende inn filmer og du får tilbakemeldinger på din trening. Du kan være så aktiv eller passiv deltager som du selv ønsker, det er opp til deg.

Dette er et abonnement som løper til det blir sagt opp, belastet periode refunderes ikke. Du kan når som helst avslutte abonnementet, du har da tilgang ut perioden du har betalt for.
Etter påmelding får du tilgang i løpet av neste virkedag.

Oppstart: Når du selv ønsker!
Pris: 1250,- pr mnd
Varighet: Du kan delta så mange mnd du selv ønsker!

For spørsmål, send mail til camilla@canis.no

Ønsker du å melde deg på, bruk knappene under. Påmelding er økonomisk bindende.