KLIKKER TRENER KURS 2024

KLIKKER TRENER KURS 2024
Sted: Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Arrangør: Nittedal
Kursleder: Lena Syversen (893294732)
Instruktør: Lena Syversen, Trude Josefsen
Start dato: 10.08.2024
Sluttdato: 09.02.2025

Lær og klikker-trene din egen hund- eller naboens!

 

Vil du bli «rågod» på klikkertrening? Kurset gir deg en grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis.

Kurset holdes innendørs i vår treningshall i Nittedal/Hakadal.

Vi er 2 instruktører for  å gi deg ekstra hjelp og oppfølging underveis. Du får i tillegg mulighet å bruke vår hundehall til trening mellom samlingene. Enten alene eller sammen med andre på kurset.

Det opprettes  en lukket Fb gruppe som kan brukes til spørsmål og innsending av film for tilbakemelding på treningen. Vi legger også opp til 2 møter på teams hvor vi  deler nyttige erfaringer deltagerne har gjort underveis. Disse holdes i måneder  uten  fysisk samling.

• Klikker trening er et fantastisk verktøy å bruke i hunde -trening for å forme ny atferd.  og ja- du kan faktisk trene mennesker med klikker også). I tillegg er det en effektiv og morsom treningsmetode- noen vil til og med kalle det magi….

• Uansett om du skal trene egen hund eller har ambisjoner om videre utdanning innen hund og trening, vil kurset gi deg en god start. Det kan og være en fare for at du blir virkelig «hekta» på denne treningsformen.

• Vi lover deg morsomme, utfordrende, verdifulle og minnerike samlinger på kurset uansett og det er for å trene egen hund eller du har ambisjoner innen hundetrening og instruktørutdanning.

Hvem passer kurset for;

Absolutt alle som har tilgang på en hund  og som ønsker å lære hundetrening på en spennende, effektiv og konstruktiv måte. De fleste hunder, ung eller gammel vil trolig synes denne formen  for trening  er morsom. Dersom du har en valp/unghund vil det jo bare være supert å starte denne treningen nå. Har du en hund som du tenker ikke passer ta kontakt så finner vi det ut; Vi kan evnt snakke med deg og se på deg og hunden sammen i forkant. Uansett vi trener 1-1 hund om gangen.- så alle hunder kan delta.

 

RABATT 10% ved påmelding før 1.6.24 

• Kurset består av følgende 4 helgesamlinger, Tidspunkt er kl. 11.00-17.00 hver helg.
• 10-11.8..24
• 19-20.10.24
• 30.11-1.12.24
• 8-9.2.25

• Helg 1.

I første del av kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunn ferdighetene, positiv og negativ forsterkning ,og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

• Helg 2.

I andre del av kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. Vi fortsetter treningen på grunn ferdighetene som vi begynte med på første samling. Vi går også gjennom forskjellige innlærings teknikker og strategisk levering av forsterker.

• Helg 3.

I tredje del er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre signal/kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og trener praktisk på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig oppgave.

• Helg 4.

Siste del har hovedtema baklengskjeding – et sentralt tema når vi arbeider som klikker-trenere.
• Både teori og praksis blir holdt i vår hall i Nittedal. Det gis hjemmeoppgaver/øvelser med oppfølging underveis i kurset. Kurset avsluttes med en teoretisk og praktisk eksamen. Det er valgfritt om du ønsker å ta eksamen på slutten av kurset men det kreves for å få papirer på at kurset er bestått. Du vil uansett få kursbevis for gjennomført kurs.

Spørsmål, ta kontakt;

Lena Syversen Tlf.   977 90 179

Trude Josefsen Tlf.  906 44 408

Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Påmeldingen er bindende. Er kurset fullt sett deg på venteliste, vi setter opp ekstra kurs etter behov.

Pensumbøker:
– Klikkertening for din hund
– Lydighetstrening i teori og praksis (kan kjøpes i pdf format på nett)

• Tidspunkt: 11.00-17.00
• Pris: Deltager med hund kr. 13.400– Kan etter avtale betales pr. kurshelg  kr.  3250,-.Rabatt 10% ved påmelding innen 1.6.24
• Deltager uten hund kr. 2500,-
• Det sendes ut ytterligere informasjon etter påmelding.

 

Påmelding til kurset

Kurs:
KLIKKER TRENER KURS 2024
Sted:
Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Dato:
10.08.2024 til 09.02.2025
Kursleder:
Lena Syversen
Instruktører:
Lena Syversen, Trude Josefsen
Pris:
13400 kr
Pris observatør:
2500 kr