Lena Syversen

Lena Syversen
Telefon: 97790179
Org. nr.: 916878486

Jeg har alltid elsket dyr og hunder spesielt. Så den første hunden fikk jeg når jeg var 20 år gammel. En rottweiler. Etterhvert ble det flere hunder og mange hundekurs. Datidens treningsmetoder holder heldigvis på å ebbe ut og vi har nå mer kunnskap om hvordan hunder lærer og hva vi kan oppnå ved bruk av positiv forsterkning i hundeholdet generelt og i trening spesielt.

I dag har jeg en staffordshire bull terrier, Sheriff, 2 år. Vi trener hverdagslydighet og litt spor. Vi skal begynne med nosework og rally lydighet etterhvert.

Min interesse for adferd og trening startet da jeg fikk adferdsutfordringer med en av mine hunder. Da måtte jeg lære mer… og det førte til instruktørutdanning hos Din Beste Venn-Hundeskole, adferdskondulentutdanning Nmbu, og klikkertrener-1 som gjorde at jeg ble interessert i klikkertrening. Går derfor Canis klikker Instruktør utdanning nå. Jeg har også tatt Dyreassistert intervensjon med hund, AntrozoologiSenteret. Jeg er frivillig instruktør Røde Kors-Besøksvenn med Hund. Å være med å bidra til at disse ekvipasjen gjør en fin og samfunnsnyttig innsats syntes jeg er veldig givende.
Jeg har i 2 år drevet Hundeverket hundeskole i Nittedal med en annen Hundeinstruktør. Vi holder hverdagslydighetskurs, treninger, og adferdskonsultasjoner.

Har du også lyst å se hva du og din hund kan oppnå ved hjelp av klikkertrening?

Jeg hjelper deg på vei mot målet!

Ta kontakt for en hundeprat. Tlf. 977 90 179

Mine kurs

    Mine blogginnlegg

    Ingen blogginnlegg ennå.