Lena Syversen

Lena Syversen
Telefon: 97790179
Org. nr.: 916878486

Jeg har alltid elsket dyr og hunder spesielt. Så den første hunden fikk jeg når jeg var 20 år gammel. En rottweiler. Etterhvert ble det flere rottweilere og mange hundekurs. -70 og 80-tallets treningsmetoder holder heldigvis på å ebbe ut og vi har nå mer kunnskap om hvordan hunder lærer og hva vi kan oppnå ved bruk av positiv forsterkning i hundeholdet generelt og i trening spesielt.

I dag har jeg en staffordshire bull terrier, Sheriff, 4 år. Vi trener hverdagslydighet, spor og litt rallylydighet.

Min interesse for adferd og trening startet da jeg fikk adferdsutfordringer med en av mine hunder. Da måtte jeg lære mer… og det førte til instruktørutdanning hos Din Beste Venn-Hundeskole, adferdskondulentutdanning Nmbu, og klikkertrener-1 som gjorde at jeg ble interessert i klikkertrening. Så derfra startet jeg på Canis Klikkerinstruktørutdanning og har ikke angret et sekund! Her fikk jeg en del en del flere verktøy å ha i verktøykassa-noe som virkelig virker spes i forbindelse med trening av hunder med adferdsutfordringer. Jeg har også tatt utdanning innen Dyreassistert intervensjon med hund, AntrozoologiSenteret. Jeg er frivillig instruktør og testleder for Røde Kors-Besøksvenn med Hund. Å være med å bidra til at disse ekvipasjene gjør en fin og samfunnsnyttig innsats syntes jeg er veldig givende.
Jeg driver nå Canis Hundeskole Nittedal sammen med 2 andre instruktører. Her har vi oppvarmet innehall og stor inngjerdet uteplass til våre kurs og treninger.
Jeg har mest fokus på adferdskonsultasjoner og kurs innen adferd/adferdsendring og fear-free håndtering men har også valpekurs og andre kurs av og til.

Har du også lyst å se hva du og din hund kan oppnå ved hjelp av klikkertrening? Håper å se deg og hunden din på kurs.

Jeg hjelper deg på vei mot målet!

Ta kontakt for en hundeprat. Tlf. 977 90 179

Mine kurs

Mine blogginnlegg

Ingen blogginnlegg ennå.