Formiddagstrening (Gratis)

Formiddagstrening (Gratis)

GRATIS Formiddagstrening med instruktør hver tirsdag kl. 11.00 - 12.00. kun 6 plasser pr gang. Påmelding skjer ukentlig på mandager via link.

Grunnferdighetskurs

Grunnferdighetskurs

Har du lyst til å konkurrere med hunden din? Eller er du skikkelig interessert i hundetrening og vil lære mer om hvordan du kan utvikle deg som hundetrener? Da er dette kurset for deg!

Valpekurs – vår

Valpekurs – vår

Er du førstegangs hundeeier? Er det første gang du har hovedansvaret for hunden? Eller er det lenge siden du sist hadde valp?

Digitale privattimer

Digitale privattimer

Denne typen privattimer egner seg f.eks. godt dersom du ønsker tilbakemelding på innlæring/problemløsning for en rekke av grunnferdighetene, eller dersom du ønsker tilbakemelding på dine egne mekaniske ferdigheter. Digitale privattimer kan også være et godt alternativ for hunder som sliter med å jobbe i nye miljøer og som derfor ikke presterer like bra på en fysisk privattime som de gjør hjemme. Ved å ta en digital privattime kan du utføre treningen hjemme eller på et kjent sted uten å være bekymret for at du og hunden ikke får vist instruktøren akkurat det dere trenger hjelp til! Dersom du ønsker en digital privattime, så ta kontakt med meg på tlf. eller e-post, så kan vi sammen finne ut om det kan passe for deg og din hund 🙂