Re-trening av posisjon i fri ved fot

Re-trening av posisjon i fri ved fot

Jeg er ikke helt fornøyd med posisjonen til Bonus i fri ved fot. Etter min smak er hun litt for langt frem. Hun plasserer labbene gjerne på høyde med tærne mine mens jeg heller vil ha labbene hennes plassert ved anklene mine. Hun er ikke klengete eller kommer så langt frem at hun kommer inn foran bena mine, så for hennes del er det bare en plassering litt lenger bak jeg ønsker.

Jeg testet litt uten target og ventet henne også litt ut for å se om hun ville finne posisjonen jeg ønsket uten noen form for hjelp og det gjorde hun jo, men jeg vil jo at hun skal finne den med en gang, så vi går tilbake til grunntreningen.

Her jobber jeg både med klossen og musematte, altså går jeg tilbake til grunntreningen som hun kjenner godt. Hun kommer alltid opp på klossen, men ettersom den ligger lenger bak enn hun vil stå så står hun helt på kanten av den og balanserer. Når jeg så fjerner klossen og bare har musematta der så kommer hun inn og langt nok bak og jeg klikker når hun er i riktig posisjon, men hun kommer frem etter klikket. Normalt ville jeg ikke vært så bekymret for hva som skjer etter klikket, men nå som det handler om å lære inn en ny posisjon og ikke belønne den gamle posisjonen lenger er jeg derfor ikke helt fornøyd med dette. Jeg leitet derfor rundt etter noe jeg kunne bruke som target som var mindre enn klossen, men større enn musematta for at det skulle være en tydeligere target. Jeg fant noe avkapp fra Henrik som jeg tenkte kunne være perfekt å bruke her.

Det begynner litt som med musematta, men det tar ikke lang tid før Bonus skjønner hva jeg er ute etter. Jeg bryr meg ikke om hun sitter eller står og heller ikke hvilken posisjon hodet hennes er i (mer om det senere), her jobber jeg kun med posisjon.

Hvis du har lyst til å nerde deg mer ned i fri ved fot og pirke frem den perfekte posisjonen eller starte innlæringen av fri ved fot så har fri ved fot – online oppstart 27 mars.
Kurset passer alle nivåer og det er ingen aldersgrense. Alle oppgavene er tilgjengelige fra start og du kan begynne å jobbe med akkurat det DU ønsker!
Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her: Fri ved fot – online