KlikkerTRENERkurs trinn 1

KlikkerTRENERkurs trinn 1
Sted: Vestfold
Arrangør: Vestfold
Kursleder: Camilla Dischler (914740436)
Instruktør: Camilla Dischler

Et kurs over 4 helger for deg som vil lære ekte klikkertrening fra starten og bli dyktig på å legge opp din egen trening etter klikkertreningens prinsipper. Dette kurset anbefales gjennomført før instruktørkurset.

Dette kurset er et unikt tilbud til deg som virkelig vil bli «rå» på klikkertrening. Kurset går over 4 helger jevnt fordelt over hele året og gir deg en meget grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis. KlikkerTRENERkurset er modul 1 av Canis sin instruktørutdanning. Kurset består av 4 trinn:

KLIKKERTRENING TRINN 1
Første helg på kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunnferdighetene, positiv og negativ forsterkning og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

KLIKKERTRENING TRINN 2
Andre helg på kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. I tillegg fortsetter vi treningen på grunnferdighetene som vi begynte med første helg. Vi går også gjennom forskjellige innlæringsteknikker og strategisk levering av forsterker

KLIKKERTRENING TRINN 3
Tredje helg er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og kjører flere praktiske øvinger på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig hjemmeeksamen.

KLIKKERTRENING TRINN 4
Hovedtema for den fjerde helgen er baklengskjeding – et meget sentralt tema når man klikkertrener. Vi jobber i praksis både med kjeder som styres av kommandoer og «miljøsignal».

Pensumbøker:
* Klikkertrening for din hund
* Lydighetstrening i teori og praksis
* Ikke skyt hunden
* Målrettet Miljøarbeid

Kurset settes opp på forespørsel.
Ta kontakt på camilla@canis.no for spørsmål.

 

Påmelding til kurset

Kurs:
KlikkerTRENERkurs trinn 1
Sted:
Vestfold
Kursleder:
Camilla Dischler
Instruktører:
Camilla Dischler
Pris:
15000 kr
Pris observatør:
5000 kr