Helgekurs

Helgekurs

Har du ikke tid til kurs i uke dager? Da er et helgekurs mitt i blinken for deg!

Grunnkurs «trinn to kurs»

Har du gått kvalpekurs og lurer på vegen videre? Då kan me anbefale vårt grunnkurs! På grunnkurset tar me øvelsene fra kvalpekurset til neste nivå, pluss dere vil få nye oppgaver å jobbe med 🙂

Valpekurs 11-12 desember i Harstad

Valpekurs 11-12 desember i Harstad

På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi bruker øvelser som innkalling, passering av andre hunder, kontakt, sitt, gå og legge seg på teppet og å vente på «værsågod». Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen.

Spesialsøk årskurs trinn 2

Spesialsøk årskurs trinn 2

Har du deltatt på spesialsøk årskurs trinn 1 og er sugen på lære mer? Trinn 2 er et unikt tilbud til deg som allerede har kommet godt igang med søkstreningen, og ønsker å ta ting til det neste nivået.

Nybegynnerkurs i spor 11-12 juni 2022

På dette kurset tar vi for oss forskjellige innlæringsmetoder av spor. Dette er en fin øvelse som passer for alle hunder. Vi tilpasser kurset individuelt noe som gjør at du og din hund får mest mulig ut av kurset. Etter endt kurs vil du sitte med verktøy som gjør at du kan trene spor på egenhånd.

Nosework for valper og unghunder

Nosework for valper og unghunder

Er du interessert i å lære mer om NOSEWORK og hvordan du kan bruke hundens fantastiske  luktesans til en spennende aktivitet for deg og din hund?

Kvalpekurs januar

Kvalpekurs januar

Har du fått kvalp? Gi kvalpen din ein god start på livet - bli med på vårt kvalpekurs! :)