Kurs med Thomas Stokke på Canis Klikkercamp

I dette innlegget kommer jeg først og fremst til å vise noen filmer med grunntrening av jakthund for å vise litt av tankene til Thomas Stokke. Dette er for at du skal få et litt klarere bilde av hva du får når du melder på kurs hos ham. Enjoy!

For spanieljakt er en del av grunntreninga at hunden enkelt skal engasjere seg i det du vil, når du vil det, fordi det lønner seg. Filmen viser Kat som trener på å skille mellom forskjellige belønningsord og signaler etter prinsippet «gjør det jeg sier, ikke det du forventer deg» (forøvrig en veldig nyttig egenskap for de fleste hunder).

 

 

Så har vi et par smakebiter av grunntrening av stående fuglehund, her ser vi vakre Alot på 4 måneder som trener apport og avlevering, fri ved fot og sitt med forstyrrelser. Alle viktige adferder for en god jakthund.

 

 

Og her ser dere Alot på fjellet noen måneder senere i sitt første fuglearbeid på ryper.

 

 

Kursene med Thomas på campen er grunnleggende kurs, uten fugl. Men poenget er jo nettopp det, at der grunnlagstreningen er god, går det mye lettere å introdusere fugl senere i treningen. Når flere nå ser mulighetene til å bygge en solid grunnmur for jakthunden sin, kan det bli noen virkelig fine dager på vakre Sølen!

Kursene til Thomas kan du finne her:

Det er også nylig frigjort 7 hytter på Sølenstua camping og hytter, så det er ingen grunn til å vente med å melde deg på. Send inn din påmelding med en gang, ring deretter til Sølenstua Camp & Hytter på tlf. 62459742 og bestill hytteplass – og så er du med på sommerens vakreste hundeeventyr! 🙂

Se hele kursoversikten for KlikkerCampen her