Hva har du tenkt å gjøre i begynnelsen på august?

Hva har du tenkt å gjøre i begynnelsen på august?

Det er fremdeles mulig å få med seg høstens absolutte høydepunkt for deg som er klikkerentusiast, Canis Klikkercamp 2016 fra 8.-13. august.

Det er nemlig deg vi har tenkt på når vi har skrudd sammen årets kursprogram. Vi har hatt lyst
til at du skal kunne finne gode kurs på alle nivå innen klikkertrening. Du kan være ny og nysgjerrig, eller godt i gang og ha lyst til å komme hakket videre, eller du kan være på høyt nivå, men likevel kunne bedrive kvalitetstrening sammen med andre drevne trenere. Kanskje er du CCC August 20-0360spesielt interessert i en bestemt hundesport – eller du liker å lære og å ha det moro på kurs med hunden din. Kursplanen har rom for alle, og instruktørene er håndplukket for å skape den beste kombinasjonen av faglig kvalitet og hygge.

Kanskje har du i tillegg lyst til å bli bedre kjent med andre entusiaster – det er så kjekt å snakke med andre som har samme lidenskap. I så fall kan du treffe de på kursene, i treningsgruppene og på kveldstid – der det er aktiviteter hver kveld. Og kursprogrammet, sammen med kveldsaktivitetene er planlagt sånn at du både skal utvikle deg som hundetrener, og ha mye moro sammen med andre likesinnede.

Sølen er en hundetreningsperle som har vært kjent i bruksmiljøene i mange år. Det er milevis med supert hundetreningsterreng til de fleste bruksgrener, i tillegg til en stor treningsbane. Siden vi har flere kurs med behov for treningsbaner, har vi i tillegg leid inn en ekstra fotballbane denne uken. Det er nydelig turterreng, koselige badevann rundt omkring, for de som har lyst å bare ha fri en dag også.

Det er flere ledige kursplasser, og kursplanen kan du finne her.