Hold av uke 32 til sommerens vakreste eventyr

I år, som i fjor, arrangerer vi Canis Clicker Camp på vakre Sølen i Engerdal. Det er årets høydepunkt for alle entusiaster som ønsker seg en uke med påfyll og glimrende hundetrening. Ambisjonene dine kan være høye eller lave, til hobby, konkurranse eller tjeneste - vil du klikkertrene lydighet og bruks, så er Sølen i sommer stedet for deg.

Siden Sølen i Engerdal først og fremst er et brukshundparadis, har vi i år valgt å vinkle Canis Clicker Camp 2017 mot lydighet og brukshundtrening. Det er som i fjor vår ambisjon at Campen skal ha høy faglig kvalitet, samtidig som den gir klikkertrenere fra hele Norden et møtepunkt og en mulighet til å knytte kontakter med andre likesinnede. God trening i en uke gir både vitamininnsprøyting og tar deg til nye nivå i treningen din.
clicker_765_1
Vi vil at du som melder deg på Campen skal være trygg på at du lærer om, og videreutvikler deg, i lydighets- og brukstrening innenfor god klikkertrening. Metoden er vårt varemerke av en grunn,  og det er at den er aller mest effektiv når den rendyrkes og gjennomføres fullt og helt. Dette gjennomsyrer vårt valg av instruktører, kursprogrammet og kveldsaktivitetene.

De neste ukene blir både kursprogram og opplegg for uken annonsert, så det viktigste du gjør nå, er bare å sette av uke 32, og følg med når nyhetene kommer trillende.