Gode tilbud på årets camp!

Gode tilbud på årets camp!

Vi har lyst til å legge til rette for at flest mulig skal få med seg hele Canis Clicker Camp 2017, og vi kjører dermed strategien "tilrettelegging av miljø". Sjekk ut tilbudene under!

Early bird:

Påmelding innen 1.4.2017 gir 5 % rabattstortbein2565

Kvantumsrabatt:

To kurspåmeldinger gir 5 % rabatt
Tre kurspåmeldinger gir 10 % rabatt

La meg illustrere med et lite eksempel. Kari er en litt over middels hundeinteressert dame, og hun er hekta på skogstrening. Hun ser kursplanen, og tenker at DETTE! Dette blir årets ferie! Hun hiver seg rundt med en gang kursene blir publisert, og melder seg på de kursene hun vil gå. Og siden hun har funnet tre kurs, og melder på innen early bird-fristen, så sparer hun hele 15 %! Det monner ganske godt, synes Kari.

Og så er det en del som er helt gratis, og det er alle kveldsaktivitetene. Det kommer til å være en blanding av kjekke leker, spennende konkurranser (med hotte premier), interessante foredrag og en paneldebatt som avslutning på uken. Dette kan du delta på helt fritt, og det er en viktig del av campopplevelsen.

Det blir også mulig å kjøpe treningsklær og andre ting i sekretariatet. Arrak og Fish4Dogs blir en del av sortimentet, i tillegg til bøker fra Canis Forlag. Det blir gode camp-tilbud hele uka. 🙂