Den viktige grunnstyrken

Den viktige grunnstyrken

Jeg har fire hunder nå og de har ganske forskjellig utgangspunkt.

Lex er pensjonert, men det er likevel viktig å ta vare på kroppen.

Bonus hadde et kull i sommer på hele 10 valper. Hun har alltid vært godt trent, men det ble naturlig nok mindre under drektighet og valpetiden. Nå jobber vi for at hun skal komme tilbake i den formen hun var før kullet og hun er på god vei tilbake i form.

Cobra er aktiv konkurransehund. Hun konkurrerer i både lydighet og agility. Hun er ekstrem og hensynsløs så det er veldig viktig å sørge for at kroppen hennes tåler de påkjenningene som sportene gir.

Cess er en valp etter Bonus og er 6 mnd gammel nå. For hennes del handler det nå om å bygge opp kroppskontroll og styrke gradvis. I tillegg skal hun lære treningsrutiner og bygge selvtillit også i trening, i livet generelt har hun allerede mer enn nok. Etter planen skal hun også bli konkurransehund i både lydighet og agility og da er dette viktige punkter å ha med.

Mine hunder er ekstreme og kunne lett blitt skadet om de ikke hadde styrke og kjernemuskulaturen i orden, derfor er jeg nøye på å trene triks for å gjøre de fysisk klare for hundesportene. Jeg jobber med det både fra valp, gjennom den aktive karrieren, for hun som skal tilbake etter fødsel og for pensjonisten for å vedlikeholde kroppen. Det er like viktig for alle og triksene bygges gradvis opp fra små enkle øvelser til mer komplekse kjeder som krever mye stabilitet og styrke.

Er du interessert i å se hvordan jeg forbereder min valp for tilværelsen som sportshund? Bevarer styrken i en aktiv konkurransehund? En tispe som kommer tilbake etter fødsel? Pensjonisten som skal ta vare på kroppen? Eller ønsker du å være litt mer aktiv med din hund uten å sikte mot noen sport? Bygge et sterkere bånd dere imellom?

Ta en kikk på styrketriks!

Her får du ta del i hvordan jeg bygger opp mine hunder helt fra start!

For mer informasjon og påmelding

For spørsmål: camilla@canis.no