Canis Clicker Camp 2016

Canis Clicker Camp 2016

Årets høydepunkt for deg som klikkertrener blir i år på Sølen! Her kan du finne en rekke kurs og aktiviteter som er skreddersydd for deg som har lyst å virkelig utvikle dine trenerferdigheter. Sett av uke 32, for her har vi mange muligheter det må være vanskelig å gå glipp av.

Canis Clicker Camp 2016 blir altså på Sølen i uke 32. Denne gang har vi valgt å virkelig rendyrke alt som har med klikkertrening å gjøre, og det preger også kurstilbudet. Visjonen for campen er at den skal være et samlingspunkt for alle som er interessert i klikkertrening, der man sammen med likesinnede kan utvikle sine trenerferdigheter, få framgang med egen hund, gå heftige kurs – og knytte bånd med andre som har samme interesse på kveldstid.

Vi har som sagt virkelig valgt å sette klikkertrening i fokus. Avansert klikkertrening handler ikke om å gjøre mye avansert, eller å ha tusen fancy teknikker – det handler om å være virkelig god på det viktige. Og det er så enkelt – blir dine trenerferdigheter bedre, så øker det kvaliteten på treningen din, og resultatene kommer som regel deretter.

I år kan du også for første gang ta klikkerTRENERkurset over en uke på campen. Dette er først og fremst et tilbud for deg som allerede har kommet i gang med klikkertrening, men som ønsker å videreutvikle deg. Å gjøre dette kurset i komprimert form kan ha mange fordeler, blant annet så skjer det noe helt eget når man setter av en hel uke for å fordype seg i noe. For å få framgang i dette kurset, kreves det imidlertid at hunden din allerede kan en del, derfor er det satt som krav til forkunnskaper at den har de fleste grunnferdighetene inne. Jo mer klikkerklok hunden din er, jo mer får du gjort på kurset.

For de som ønsker å gå noen kurs, men som også ønsker noen dager med trening i det fabelaktige Sølen-terrenget, går det også an å melde seg på treningslag. Terrenget innbyr til brukstrening, og det kan være gull å få noen dager i skogen også. Treningslagene er uten instruktør, så her forutsettes det at du er noenlunde selvdreven i din egen trening.

Kursene våre:

I tillegg til kursene har vi tradisjon for felles aktiviteter på kveldstid. Etter middag blir det varierte aktiviteter, noen kvelder foredrag og noen kvelder leker som tar sikte på å utvikle deg som hundetrener. Fredag kveld er også første kveld i Clicker Camp-historien at vi kjører paneldebatt med et nøye utvalgt instruktørpanel. Her kan du som publikummer høre interessante diskusjoner, og du har også muligheten til å stille spørsmål til panelet.

Det vil også bli mulighet for å handle litt på årets camp. Arrak vil ha et rikt sortiment med på campen, og Canider stiller også med en salgsbod gjennom uken. Slik kan du fylle opp med leker og nyttig utstyr – både til deg og hunden.

Kursplanen finner du her. Og om du melder på innen 15. januar, får du earlybird-rabatt på 10 %.

Om du har lyst til å sjekke ut muligheter for overnatting, kan du i første omgang ta kontakt med Sølenstua Camp og hytter. Deltakerne er selv ansvarlige for å bestille overnatting. Oppgi «ClickerCamp» som referanse når du bestiller.

Vi kommer tilbake til flere overnattingsmuligheter om litt.

Håper vi ser deg på Campen!

rundering på sølen