Monika Tordhol

Monika Tordhol
Telefon: 90945416
Org. nr.: 921 203 187

Jeg er 26 år og holder til i Ulefoss i Nome kommune.  Jeg har en bachelorgrad i Husdyrfag, velferd og produksjon fra Nord Universitet, og har etter studiene jobbet som kennelleder på et hunde- og kattehotell fram til vi flyttet til Telemark i januar.

Har i dag to hunder, en drever hann på 5 år og en stabijhoun hann på 3 år. Sammen med hundene trener jeg litt lydighet, nosework, blodspor, styrke, balanse og koordinasjon, og vi går på utstilling, blodsporprøver og jaktprøver.

Da drever hannen kom i hus var vi på hundeklubben et par ganger i uka og trente litt lydighet og søksarbeid. Han synes ikke det var så morsomt å trene lydighet, og dermed avsluttet vi dette. Stabijen ble kjøpt for å ha en hund å trene litt mer med, men av diverse årsaker fungerer ikke han til dette. Siden vi allerede var påmeldt klikkerTRENERutdanningen til Canis måtte dreveren igjen til pers, og denne gangen synes han det var morsomt å trene! Klikkertrening er en helt fantastisk måte for hundene å lære på, samtidig som man har det gøy!

 

Mine kurs

Mine blogginnlegg

Ingen blogginnlegg ennå.