Marit Jacobsen

Marit Jacobsen
Telefon: 47909666
Org. nr.: 993 311 391

Jeg arbeider til daglig som spesialsykepleier i operasjon ved Harstad Sykehus.

Jeg har en malletispe som heter Solo og er 5 år. Hun bruker jeg mye av fritida mi på. Vi trener på lydighet, rally, agility.

Med min kjære Ecco oppdaget vi klikkertrening, det ble en ny verden – trening ble morro og interessant.Vi trente  endel IPO, var innom agility. Hun ble godkjent tjenestehund i Forsvaret med tilleggsgodkjenning i lavine og søk i bygg. Kom til Elite LP før hun ble pensjonert.

Med Solo er det grunnferdigheter og ferdigheter innen rally som opptar treningstimene. Der konkurrere vi i klasse Elite. Agility er det som er aller mest stas, det passer Solo perfekt. Dessverre kom en kneskade i veien for videre aktiv satsing…men vi trener på momenter og enkle baner for å holde gleden ved like.

Med Solo tok jeg instruktørutdanning i Nosework, det vil si at jeg er godkjent instruktør i Nosework Norge. Å trene nesearbeid er veldig takknemlig og motiverende. En fin treningsform der hunden vet best da den har nesen 😉
Ta gjerne kontakt om du ønsker kurs i emnet.

Klikkertrening er en fantastisk måte å trene på, og jeg gleder meg til å holde kurs for hundeeiere som er nysgjerrige på hva dette går ut på. Sees på kurs!

Mina kurser

    Mina blogginlägg

    Inga blogginlägg ännu.