Lena Syversen

Lena Syversen
Telefon: 97790179
Org. nr.: 893294732

Jeg har alltid elsket dyr og hunder spesielt. Så den første hunden fikk jeg når jeg var 20 år gammel. En rottweiler. Etter hvert ble det flere rottweilere og mange hundekurs. -70 og 80-tallets treningsmetoder holder heldigvis på å ebbe ut og vi har nå mer kunnskap om hvordan hunder lærer og hva vi kan oppnå ved bruk av positiv forsterkning i hundeholdet generelt og i trening spesielt.

Min interesse for atferd og trening startet da jeg fikk adferdsutfordringer med en av mine hunder. Da måtte jeg lære mer… og det førte til instruktørutdanning hos Din Beste Venn-Hundeskole, atferdskonsulentutdanning Nmbu, og klikkertrener-1 som gjorde at jeg ble interessert i klikkertrening. Så derfra startet jeg på Canis Klikkerinstruktørutdanning og har ikke angret et sekund! Her fikk jeg en del flere verktøy i verktøykassa-noe som virkelig gir resultater i forbindelse med trening av hunder med adferdsutfordringer. Jeg har også tatt utdanning innen Dyreassistert intervensjon med hund, AntrozoologiSenteret. Jeg er frivillig instruktør og testleder for Røde Kors-Besøksvenn med Hund. Å være med å bidra til at disse ekvipasjene gjør en fin og samfunnsnyttig innsats syntes jeg er veldig givende.
Jeg driver nå Canis Hundeskole Nittedal i samarbeid med andre instruktører. Her har vi oppvarmet inne-hall og stor inngjerdet uteplass til våre kurs og treninger.
Jeg er opptatt av hundens velferd og at den skal gis så naturlige livsvilkår som mulig i vårt samfunn.

Jeg holder kurs og atferdskonsultasjoner innen atferd/atferdsendring. Jeg har tilleggsutdanning innen spesialsøk og Fear Free sertifisering da jeg ser at dette er en viktig og effektiv måte å jobbe med hunder  for å ivareta god relasjon og god hundevelferd.

Mine kurs er i første rekke Spesialsøk, Slipp kontrollen fri, og spesialkurs for Staffordshire Bull terrier rasen, valp/voksen.

Jeg tar også oppdrag for hundeskoler, andre interessenter både i forhold til foredrag ( atferd/atferdsendring) og treningskurs.

Idag har jeg en staffordshire Bull Terrier Sheriff på 7 år og vi trener spesialsøk.

Har du også lyst å se hva du og din hund kan oppnå med målbevisst, strukturert og konkret trening/endring ?

Det skjer ingenting før du begynner. Jeg hjelper deg på vei mot målet!

Ta kontakt for en hundeprat. Tlf. 977 90 179, eller send meg en mail lena@canis.no

Mine kursus

    Mine blogindlæg

    Ingen blogindlæg endnu.