Kristine Korneliussen

Kristine Korneliussen
Telefon: 47056570
Org. nr.: 916 514 131

Hei! Kristine heter jeg. Jeg er 39 år og bor på Råholt i Eidsvoll kommune med samboer og hundene Bajazz og Skinner. Bajazz er en 9 år gammel Wheaten terrier, mens Skinner (oppkalt etter selveste B. F. Skinner) er en 3 år gammel Border collie. Til daglig jobber jeg i et departement, og i tillegg jobber jeg altså som hundeinstruktør for Canis hundeskole når tiden strekker til. Fritiden min går for det meste med til aktiviteter som involverer hund, dvs. trening av egne og andres hunder, og å holde meg oppdatert gjennom studier, faglitteratur og deltakelse på kurs og seminarer. I tillegg er jeg glad i friluftsliv og fysisk aktivitet, som turer i marka og i fjellet, sykling, løping m.m.

Jeg har vokst opp med hund, men startet først å trene hund da jeg fikk min første egne hund i 2014. Jeg oppdaget klikkertrening og ble fullstendig hekta! Med hundene mine trener jeg brukshundsport (spor, rundering og feltsøk), bruks-/konkurranselydighet, rallylydighet og Nosework/søkstrening. Jeg er også opptatt av å holde hundene mine i god fysisk form og jeg driver derfor med ulike typer fysisk aktivisering av hundene, som løping, sykling, styrketrening, kjettingtrekk og kløving.

I 2015-2016 tok jeg en ettårig instruktørutdannelse gjennom svenske Hundens Utbildningsakademi. I 2016-2017 tok jeg Canis sitt KlikkerTRENERkurs, mens i 2017-2018 fullførte jeg Canis sitt ettårige KlikkerINSTRUKTØRkurs. I tillegg har jeg deltatt på en rekke kurs og seminarer, bl.a. innen brukshundsport, søk, lydighet og lekutvikling, for å nevne noe.  Jeg elsker å lære, og er opptatt av å holde meg oppdatert innen faget. Jeg kommer derfor aldri til å slutte å videreutdanne meg innen hundetrening. Man blir aldri utlært som hundeinstruktør!

Som instruktør brenner jeg for å spre kunnskap om effektiv hundetrening som er fundert i vitenskapelige prinsipper, dvs. klikkertrening. Målet mitt er at både hunder og eiere skal oppleve mestring. Da blir treningen gøy for begge parter, og med det følger gjerne et godt samarbeid og en god relasjon mellom hund og eier. For meg er det en selvfølge at treningen bør være effektiv OG etisk forsvarlig. Som medlem av Norsk Atferdsgruppe for Selskapsdyr (NAS) har jeg også forpliktet meg til å følge deres etiske retninsglinjer.

Jeg har selv erfaring med å ha hatt en hund med litt utfordringer, noe som gjorde at jeg følte meg utilpass på kurs i starten. Jeg er derfor svært opptatt av at ingen skal føle seg utilpass på kurs fordi de har en hund som f.eks. bjeffer mye eller trenger ekstra tilrettelegging for å mestre kurssituasjonen. Det er jo trolig disse hundene (og eierne) som har størst behov for å gå kurs! Jeg forsøker derfor å legge til rette for at alle skal føle seg velkommen på kurs hos meg.

Jeg ser frem til å møte deg og hunden(e) din(e) på kurs!

Mine kursus

    Mine blogindlæg

    Ingen blogindlæg endnu.