Sandra Moen

Sandra Moen
Telefon: 91700699

Er 31 år gammel og jobber som instruktør for canis hundeskole. Har for tiden en border collie som er 6 år. Jeg har holdt på med ulike hundesporter siden 2008 og har klikkertrent egne hunder siden 2008 da jeg gikk klikkertrener utdanningen hos canis.

Jeg trener for det meste lydighet, men koser meg også innimellom med agility og spor. Konkurrerer i  lydighet men akkurat nu er min nåværende hund pensjonist etter og ha kommet til FCI3 med svært gode resultater. Jeg har hatt hund om man ser bort fra mine fars hunder som jeg har trent  i snart 16 år.

Jeg har gått flere utdanninger innen hund. Klikkertrener utdanning. Klikkertrening for viderekommende, Trinn 1 instrultør utdanning. Klikkerinstruktør utdanning og en hau mad kurs gjennom min tid, både innen problem adferd, agility, lydighet m.m

Jeg er veldig nøye med grunnarbeide på en valp og tenker mye på helhet i hundeholdet. Hva er god miljøtrening og hva er dårlig miljøtrening.

Uansett hva vi trener, så er fokuset på at både hundene og jeg skal trives med det vi gjør,  For å oppnå dette legger jeg stor vekt på at det jobbes kun etter positive metoder for å oppnå langvarig resultat

 

Du og din hund er hjertelig velkommen på kurs hos meg:)

 

 

Mina kurser

    Mina blogginlägg

    Inga blogginlägg ännu.