Naomi Sund

Naomi Sund
Telefon: 93803539
Org. nr.: 912 135 195

Jeg heter Naomi Sund og er instruktør ved Canis Hundeskole avd. Oslo. Til daglig jobber jeg som lærer på ungdomsskole. Min interesse for hund begynte med familiehunden jeg vokste opp med. Hun løp agility over improviserte hinder i hagen til mine foreldre og vi storkoste oss med det. Siden det har hund og hundetrening vært en viktig del av livet mitt. Klikker trening fanget min interesse i 2005 og jeg har etter hvert gått veldig mange klikker kurs. I tillegg har jeg deltatt på en del internett baserte kurs, og på den måten fått muligheten til å lære fra eksperter i andre land.

I dag har jeg en curly coated retriever og en jakt labrador. Jeg trener agility og retriever jakt med begge. Vi har fokus på å leke mens vi lærer – hundetrening skal være gøy! Jeg trener også familiens finsk spets. Hun er i hovedsak jakt hund, men vi jobber med hverdagslydighet sammen og har det gøy.

Jeg er nå utdannet instruktør ved Canis hundeskole og holder kurs ved Lahaugmoen hundesenter som ligger på Gjelleråsen like ved grensen til Oslo. Kursene jeg holder blir i hovedsak valpekurs, hverdagslydighet, aktivisering (triks), innkallingskurs og grunnferdigheter for agility og lydighet.

 

Mina kurser

    Mina blogginlägg

    Inga blogginlägg ännu.