Marianne Mjelva

Marianne Mjelva
Telefon: 95106402
Org. nr.: 999038794

Hei! Mitt navn er Marianne, jeg er 32 år og bor i Nittedal med min jaktgoldentispe. Vi trener og konkurrerer i konkurranselydighet (LP) og rallylydighet, og trener litt brukshundsport når vi finner tid.

Hund har vært en stor interesse fra jeg var liten. Da familien endelig fikk hund for over 13 år siden – en herlig tollertispe – begynte jeg å bruke tiden min på å lære om hvordan man får en lydig og glad hund. Sammen gikk vi en rekke kurs: valpekurs, videre hverdagslydighet, agility, lydighet, og senere gikk vi kurs i bl.a. spor og freestyle andre steder. Etter hvert ramlet jeg borti klikkertrening, og jeg har vel i grunnen ikke snudd meg tilbake siden. Jo mer jeg lærer om det, jo mer forstår jeg hvor omfattende denne treningsmetoden er – her finnes alle muligheter!

Selv om jeg nå har gått flere trener- og instruktørutdanninger og holdt mange kurs, slutter jeg ikke å utdanne meg. Det er så utrolig mye å lære om hundetrening og klikkertrening, at man blir nok aldri ferdig utlært som instruktør.

Sånn ellers er jeg utdannet lærer i norsk og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo, og har i flere år jobbet fulltid som lærer. Nå er det hund på heltid som gjelder, med forskjellige kurs, privattimer og trening av hunder og eiere som ønsker å trene og ha det gøy sammen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Jeg håper jeg ser deg på kurs! 🙂

Min hunde-CV kan du finne her: https://www.marianne-hundetrener.no/om-meg

 

Mina kurser

    Mina blogginlägg

    Inga blogginlägg ännu.