Astrid Pia Fjærvoll

Astrid Pia Fjærvoll
Avdeling: Nordland
Telefon: 466 97 402
Org. nr.: 896185292

Hei!  Jeg heter Astrid Pia og bor i Mosjøen. Ble kjent med å bruke klikker som treningsmetode i 2007 og ble så hekta at jeg til slutt utdannet meg som instruktør i 2010. I tillegg er jeg kursjunkie, og reiser landet rundt for å delta på gode kurs 🙂

Jeg stortrives med å trene hund og har vært innom det meste av hundesport. Min favorittsyssel er å drive med nesearbeid som spesialsøk og spor.​

Eier og trener lagottoen Cirka (8 år) ​og Airedale Terrieren Era (f. 2015)​.

Brenner for aktivisering av hund – enten det er familiehund eller målrettet konkurransetrening. Har konkurrert i lydighet, rally lydighet og Nordisk bruksprogram, og er også aktiv i Norske Redningshunder.

Uansett hva vi trener, så er fokus på at både hundene og jeg skal trives med det vi gjør og at vi er et godt samarbeidende team! For å oppnå dette legger jeg stor vekt på at det jobbes kun etter positive metoder for å oppnå langvarige resultat.

​Du og din hund er hjertelig velkommen på kurs hos meg 🙂

Spesialkompetanse

 • Spor/Nesearbeid
 • Rundering
 • Konkurranselydighet (LP og Rally)
 • Brukslydighet
 • Redningshund (NRH)

Mine kurs

  Mine blogginnlegg

  Møte med andre hunder – i bånd

  Skrevet av Astrid Pia Fjærvoll1 kommentar
  Møte med andre hunder – i bånd

  Selv om du ikke ønsker at hunden din skal hilse på andre hunder når den er i bånd, er det ingen garanti for at det ikke kommer til å skje. Så hvorfor ikke trene på dette? Da gjør du både deg selv og hunden din en tjeneste.