Valpekurs mandager

Valpekurs mandager
Sted: Kveldroveien 8C, Vinterbro
Arrangør: Ås
Kursleder: Sara Nesse (931417800)
Instruktør: Sara Nesse
Start dato: 11.08.2024
Sluttdato: 16.09.2024

Gi valpen din en god start i livet! På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blant annet med innkalling, gå pent i bånd, sitt, hilse pent og å vente på ”værsågod”. Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen.  

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold! 

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles ”klikkertrening” på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en ”læringsmaskin” som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.  

Valpekurset går over 7 ganger(1 teorikveld og 6 kurskvelder) og er åpent for hunder av alle raser. Vi starter med en teorikveld og utlevering av kursmateriell 11.august. kl 1730.

Kurskveldene er mandager 1700-1800 med start 12.august. Vi er inne i våre kurslokaler, eller ute hvis været tillater det.

Inkludert i prisen:

  • Kurskompendie
  • Lukket facebookgruppe der man kan snakke med instruktør og de andre på kurset
  • Klikker

 

Påmelding til kurset

Kurs:
Valpekurs mandager
Sted:
Kveldroveien 8C, Vinterbro
Dato:
11.08.2024 til 16.09.2024
Kursleder:
Sara Nesse
Instruktører:
Sara Nesse
Pris:
2950 kr