Valpekurs

Valpekurs
Sted: Stavanger-området
Arrangør: Stavanger
Kursleder: Karin Beate Lyng (990765251)
Instruktør: Mona Schouw Garcia, Tonje Totland
Start dato: 19.08.2024
Sluttdato: 14.10.2024

Gi valpen en god start på livet!

På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, passering av andre hunder, kontakt, sitt, gå og legge seg på teppet og å vente på «værsågod». Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre hunder og mennesker er også en viktig del av kurset.

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en «læringsmaskin» som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.

Valpekurset går over 8 uker (1 onlineteori, 1 privattime og 6 kurskvelder) og er åpent for hunder av alle raser fra 2-6 mnd.

Vi starter med utlevering av kursmateriell 19.august. Samme kveld vil også teorien bli tilgjengelig online. Denne får du tilgang til på facebook-gruppen. Denne kan se når og hvor mange ganger du vil.
Privattimene gjennomføres i uke 34-35.
Kurskvelder er mandager 17.30-18.45 i uke 36-42 (uke 41 utgår pga høstferie).
Instruktører  Mona Garcia og Tonje Totland
Familiemedlemmer er hjertelig velkommne og går gratis på vår kurs.

Velkommen på kurs!