Valpekurs (intensiv) oppstart juni

Valpekurs (intensiv) oppstart juni
Sted: Stavanger-området
Arrangør: Stavanger
Kursleder: Karin Beate Lyng (990765251)
Instruktør: Miriam Øysæd, Mona Larsen
Start dato: 07.06.2021
Sluttdato: 30.06.2021

Gi valpen en god start på livet!

På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, passering av andre hunder, kontakt, sitt, gå og legge seg på teppet og å vente på «værsågod». Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre hunder og mennesker er også en viktig del av kurset.

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en «læringsmaskin» som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.

Valpekurset går over 5 uker (1 teorikveld, 1 privattime og 6 kurskvelder) og er åpent for hunder av alle raser fra 2-6 mnd.

Vi har satt opp to valpekurs som starter i juni

Teorileksjon 8. mars kl 18.00- 21.30.

Privattime i uke  11

Kurskvelder mandager kl 17.30-18.45 eller 19.00-20.15 uke i 12-19 (5.april er 2. påskedag og kurset forskyves derfor en uke).

Deltagelse på teorien er obligatorisk.
Familiemedlemmer er hjertelig velkommne og går gratis på vår kurs.

Velkommen på kurs!