Valpekurs oppstart august

Valpekurs oppstart august
Sted: Stavanger-området
Arrangør: Stavanger
Kursleder: Karin Beate Lyng (990765251)
Instruktør: Nina Hjertviksten
Start dato: 13.01.2020
Sluttdato: 09.03.2020

Gi valpen en god start på livet!

På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, passering av andre hunder, kontakt, sitt, gå og legge seg på teppet og å vente på «værsågod». Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre hunder og mennesker er også en viktig del av kurset.

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en «læringsmaskin» som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.

Valpekurset går over 8 uker (1 teorikveld, 1 privattime og 6 kurskvelder) og er åpent for hunder av alle raser fra 2-6 mnd.

Kurset vil starte med teori 19.august (kl. 18.00 – ca. 21.30), privattimene blir satt opp i uke 35. De 6 kurskveldene vil gå onsdager kl 17.00 – 18.15 og onsdag 18:30 – 19.45 alt etter hvilket kurs du har meldt deg på. Privattimene er i uke 35. Praksiskveldene starter opp i uke 36, og den siste kurskvelden blir 11.mai. På grunn av vinterferie vil praksiskveld i uke 41 utgå, og siste kurskveld blir da 14. oktober.

Deltakelse på teorien er obligatorisk.

Velkommen på kurs!