Valpekurs

Valpekurs
Sted: Haugesund
Arrangør: Haugalandet
Kursleder: Beate Hauge (912847799)
Instruktør: Beate Hauge
Start dato: 21.10.2021
Sluttdato: 25.11.2021

Gi valpen din en god start i livet! På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blant annet med innkalling, gå pent i bånd, kontakt, sitt, hilse pent og å vente på ”værsågod”. Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre valper er også en viktig del av kurset.

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles ”klikkertrening” på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en ”læringsmaskin” som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.

Valpekurset går hver torsdag i 6 uker og er åpent for hunder av alle raser fra 2-6 mnd.

 

Påmelding til kurset

Kurs:
Valpekurs
Sted:
Haugesund
Dato:
21.10.2021 til 25.11.2021
Kursleder:
Beate Hauge
Instruktører:
Beate Hauge
Pris:
2000 kr
Pris observatør:
1000 kr