TRENERKURS

TRENERKURS
Sted: Bergen
Arrangør: Bergen
Kursleder: Anette Matland (992270683)
Instruktør: Anette Matland
Start dato: 13.03.2021
Sluttdato: 29.08.2021

Dette kurset er et unikt tilbud til deg som ønsker å bli skikkelig god på å trene hund! Kurset går over 4 helger jevnt fordelt over hele året og gir deg en meget grundig innføring i hvordan trene hund, både i teori og praksis

Kurset består av 4 trinn:

TRINN 1
Første helg på kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunnferdighetene, positiv og negativ forsterkning og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

TRINN 2
Andre helg på kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. I tillegg fortsetter vi treningen på grunnferdighetene som vi begynte med første helg. Vi går også gjennom forskjellige innlæringsteknikker og strategisk levering av forsterker

TRINN 3
Tredje helg er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og kjører flere praktiske øvinger på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig hjemmeeksamen.

TRINN 4
Hovedtema for den fjerde helgen er baklengskjeding – et meget sentralt tema når man klikkertrener. Vi jobber i praksis både med kjeder som styres av kommandoer og «miljøsignal».

Det vil settes opp fellestreninger mellom helgene.

Pensumbøker:
* Klikkertrening for din hund
* Lydighetstrening i teori og praksis

Kurshelgene er som følger:

  • 13.-14. mars 2021
  • 24.-25. april 2021
  • 19.-20. juni 2021
  • 28.-29. august 2021

Det er et begrenset antall plasser ledig på kurset. Fyll ut påmeldingsskjema nedenfor.

Vi følger til enhver tid retningslinjene til FHI, og gjør oppmerksom på at det kan bli endringer om retningslinjene tilsier dette.

Påmelding til kurset

Kurs:
TRENERKURS
Sted:
Bergen
Dato:
13.03.2021 til 29.08.2021
Kursleder:
Anette Matland
Instruktører:
Anette Matland
Pris:
10000 kr
Pris observatør:
5000 kr