Sommerkurs i rallylydighet, trinn 1

Sommerkurs i rallylydighet, trinn 1
Sted: Lahaugmoen Hundesenter, Skedsmokorset (Brånåsveien)
Arrangør: Oslo & Romerike
Kursleder: Marianne Mjelva (999038794)
Instruktør: Marianne Mjelva
Start dato: 28.06.2021
Sluttdato: 01.07.2021

Bli kjent med denne artige hundesporten med hunden din i sommer!

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og man jobber også med agility-øvelser som hopp og tunnell! I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2.

Forkunnskaper: For å delta på kurset er det lurt at fører har erfaring med klikkertrening og at hunden kan trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha litt forståelse for adferder som sitt, dekk, bli og lineføring, og det er en fordel hvis hunden har jobbet med bakpartskontroll.

Det er fint om du tar kontakt med instruktør Marianne på mail marianne.mjelva@canis.no hvis du er usikker på om kurset passer for deg.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

INFO:

  • Vi møtes i 4 dager på rad (8 timer totalt): Mandag til torsdag 28. juni-1. juli kl. 16.00-18.00.
  • Pris: 2200 kr.
  • Sted: Vi har basen vår i våre lokaler innendørs på Skedsmokorset, men blir det mye fint vær kommer vi til å være mest utendørs på et egnet område innen rimelig kjøreavstand.

Påmelding til kurset

Kurs:
Sommerkurs i rallylydighet, trinn 1
Sted:
Lahaugmoen Hundesenter, Skedsmokorset (Brånåsveien)
Dato:
28.06.2021 til 01.07.2021
Kursleder:
Marianne Mjelva
Instruktører:
Marianne Mjelva
Pris:
2200 kr