Slipp Kontrollen Løs

Slipp Kontrollen Løs
Sted: Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Arrangør: Nittedal
Kursleder: Lena Syversen (893294732)
Instruktør: Lena Syversen
Start dato: 28.09.2021
Sluttdato: 16.11.2021

Kurs for usikre og/eller reaktive hunder som trenger verktøy for å håndtere situasjoner som er utfordrende. Passer også bra for aktive hunder som har vanskelig for å ha fokus og oppmerksomhet mot eier/fører. Mestring gir trygghet - for både hund og eier !

Kurset settes opp fortløpende- det er kun 4 plasser på hvert kurs. Meld interesse på mail; lena@canis.no eller send sms på tl. 977 90 179.

Har du en hund som girer seg fort opp i spesielle situasjoner og/eller omgivelser? Er det vanskelig for hunden å jobbe i nærhetene av andre hunder? Opplever du at hunden din trekker i
båndet, piper eller bjeffer. Eller har du en hund som er usikker/redd i spesielle situasjoner ? På kurset vil vi hjelpe deg og hunden din med å takle disse situasjonene på en bedre måte.
Du vil lære å lese hundens språk og signaler og skape en relasjon basert på trygghet og tillitt. Gjennom trygghet skaper vi forutsigbarhet for hunden som vil medføre økt mestrings-evne og -glede. Det må påregnes trening mellom kurskveldene. Vi bruker belønningsbaserte metoder og justerer kriterier ut fra mestring. Trening skal være gøy !

Temaer det jobbes med;
• Fokus og kontakt
• Target-øvelser
• Skape relasjon fører-hund gjennom lek og belønning
• Alternativ til uønsket adferd
• Skape handlingsmønstre som gir forutsigbarhet og trygghet

Teoridelen omfatter temaer som hundens språk og signaler, stress og læringsteori.

Kurset går over 7 kurskvelder, 1. kurskveld er teori uten hund. I tillegg gis en privat konsultasjon i løpet av kurset. Her gis det mer individuell veiledning på en adferd som det ønskes å jobbe spesielt/mer med.
Vi starter treningen inne i hallen med en og en hund (korte økter på hver). Hunden kan under pausen vente i bilen, eller på teppe/i bur i hallen. Vi har også 3 kvelder ute i forskjellige miljø.
Ved påmelding til kurset vil du få nærmere informasjon. Det er mulig å dele kursavgiften i 2 deler.

Ta kontakt om du lurer på noe. Du kan lese om instruktøren på Canis sider under Nittedal.

Tid: Tirsdag 28.9.21 KL. 18.00-20.00 TEORI uten hund

DERETTER HVER Tirsdag kl.18-19.30 t.o.m. 19.11.21

Påmelding til kurset

Kurs:
Slipp Kontrollen Løs
Sted:
Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Dato:
28.09.2021 til 16.11.2021
Kursleder:
Lena Syversen
Instruktører:
Lena Syversen
Pris:
3200 kr