Runderingskurs med Morten Egtvedt

Runderingskurs med Morten Egtvedt
Sted: Sted etter avtale
Kursleder: Morten Egtvedt (912079953)
Instruktør: Morten Egtvedt
Instruktør: 

Vil du lære mer om hvordan du kan bruke klikkertrening i runderingstreningen? Morten Egtvedt kan bookes til weekendkurs i rundering over hele Norden.

Morten er forfatter av boka «Rundering i teori og praksis«, og har trent og instruert i rundering siden 1990, både innenfor konkurranse, militær tjenestehund og redningshund. De siste 20 årene har han basert runderingstreningen på klikkertrening.

Informasjon til arrangører

  • Krav til terreng: Arrangør bør ha en runderingsløype som er forholdsvis åpen hvis det skal være med hunder som fortsatt er under nyinnlæring. For mer erfarne hunder passer de fleste typer terreng.
  • Krav til deltakere: Ettersom jeg kun har et begrenset antall helger ledig til kurs hvert år, prioriterer jeg deltakere som klikkertrener hundene sine 100%, som allerede har et bra «arkiv» med frivillige grunnferdigheter og som allerede har kommet godt i gang med runderingstreningen. Jeg holder gjerne runderingskurs både for konkurransehunder og rednings/tjenestehunder. For nybegynnerkurs i rundering anbefaler jeg å ta kontakt med din lokale Canis-avdeling som kan hjelpe deg med å komme i gang på utmerket måte.
  • Maks antall deltakere: Maks 6 deltakere med hunder og inntil 4 observatører.

Jeg kan på forespørsel også kjøre en ca. 2 timers forelesning om rundering for et større antall deltakere på fredag kveld.

Ta kontakt for mer informasjon om pris, tilgjengelige datoer og andre detaljer. 

morten3