Rallylydighet trinn 1, helgekurs

Rallylydighet trinn 1, helgekurs
Sted: Lahaugmoen Hundesenter, Skedsmokorset (Brånåsveien)
Arrangør: Oslo & Romerike
Kursleder: Marianne Mjelva (999038794)
Instruktør: Marianne Mjelva
Start dato: 25.09.2021
Sluttdato: 26.09.2021

Bli med og lær om denne artige hundesporten!

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og man jobber også med agility-øvelser som hopp og tunnell! I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2. Vi snakker også om regelverk og hva som skal til i konkurranser.

Forkunnskaper: For å delta på kurset må hund og fører ha erfaring med belønningsbasert trening og kunne trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha forståelse for adferder som sitt, dekk, bli og være litt i gang med  lineføring (gå på venstre side av fører med fokus på fører). Det er også en fordel om hunden har en god utgangsstilling og bakpartskontroll, f.eks. ved at du har gått Grunnferdigheter trinn 1 el.l., men dette er ikke et krav.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal! Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

INFO:

  • Vi møtes i 4 timer 2 dager på rad (8 timer totalt): Lørdag og søndag 25.-26. september kl. 10-14.
  • Pris: 2100 kr.
  • Sted: Vi har basen vår i våre oppvarmede lokaler innendørs på Skedsmokorset, men blir det fint vintervær kan vi vurdere å være noe utendørs på et egnet område i nærheten.

 

Etter kurset kan du gå videre til f.eks. rallylydighet trinn 2, som blir helgen 30.-31. oktober. Etter jul blir det mulighet for treningsgruppe i rallylydighet.

Påmelding til kurset

Kurs:
Rallylydighet trinn 1, helgekurs
Sted:
Lahaugmoen Hundesenter, Skedsmokorset (Brånåsveien)
Dato:
25.09.2021 til 26.09.2021
Kursleder:
Marianne Mjelva
Instruktører:
Marianne Mjelva
Pris:
2100 kr