Rallylydighet trinn 1, helgekurs 25.-26. mai 2024

Rallylydighet trinn 1, helgekurs 25.-26. mai 2024
Sted: Lahaugmoen Hundesenter på Skedsmokorset, Brånåsveien
Arrangør: Oslo & Romerike
Kursleder: Marianne Mjelva (999038794)
Instruktør: Marianne Mjelva
Start dato: 25.05.2024
Sluttdato: 26.05.2024

Bli kjent med denne morsomme og populære hundesporten!

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og man jobber også med agility-øvelser som hopp og tunnell! I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2. Vi snakker også om regelverk og hva som skal til i konkurranser.

FORKUNNSKAPER

For å delta på kurset må hund og fører ha erfaring med belønningsbasert trening og kunne trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha forståelse for adferder som sitt, dekk, bli og være litt i gang med lineføring (gå på venstre side av fører med fokus på fører). Det er også en fordel om hunden har en god utgangsstilling og bakpartskontroll, f.eks. ved at du har gått Grunnferdigheter trinn 1 el.l., men dette er ikke et krav.

HVEM PASSER KURSET FOR?

For deg som synes det er gøy å trene hund! Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal 🙂 Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

  

TID & STED

Vi møtes i 4 timer 2 dager på rad (8 timer totalt): Lørdag og søndag 25.-26. mai kl. 10.30-14.30. Vi trener i våre oppvarmede lokaler innendørs på Skedsmokorset ved dårlig vær, og utendørs på et egnet område i nærheten av lokalet (3-5 min. kjøring) ved fint vær.

PRIS

2400 kr.

VEIEN VIDERE
Etter kurset kan du gå videre til rallylydighet trinn 2, som vi har med jevne mellomrom både som helgekurs og ukentlig kurs. Etter dette igjen er du velkommen på treningsgruppe/konkurransegruppe i rallylydighet.

KONTAKT
Ta gjerne direkte kontakt med instruktør Marianne på marianne.mjelva@canis.no ved spørsmål 🙂

Påmelding til kurset

Kurs:
Rallylydighet trinn 1, helgekurs 25.-26. mai 2024
Sted:
Lahaugmoen Hundesenter på Skedsmokorset, Brånåsveien
Dato:
25.05.2024 til 26.05.2024
Kursleder:
Marianne Mjelva
Instruktører:
Marianne Mjelva
Pris:
2400 kr