Rallylydighet nybegynner

Rallylydighet nybegynner
Sted: Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Arrangør: Nittedal
Kursleder: Trude Josefsen (923120904)
Instruktør: Trude Josefsen

Rallysportens slagord er «Glede - Samspill - Holdninger».

Rallylydighet utføres ved at man orienterer seg etter 15 til 22 nummererte skilt som er satt sammen til en bane. Skiltene forteller deg hva du skal gjøre, enten på stedet eller videre til neste skilt – derav navnet Rally. Mellom øvelsene som står på skiltene skal hunden gå ved førers venstre side, dersom ikke annet er beskrevet på skiltet.

Ønsket er at alle øvelsene utføres på en naturlig og flytende måte. Det er viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning enn presisjon. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og agility, alt etter hvilken av de fire klassene man går i.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

 

På dette kurset går vi igjennom deler av regelverket og innlæring av de grunnleggende skiltene for rekrutt og klasse 1, samt noen av skiltene fra klasse 2.

Alle hunder kan delta i rallylydighet – uansett rase og nivå.

For å få fullt utbytte av kurset er det en fordel om hunden har litt forståelse for enkle adferder som sitt, dekk og bli.

 

 

 

Påmelding til kurset

Kurs:
Rallylydighet nybegynner
Sted:
Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Kursleder:
Trude Josefsen
Instruktører:
Trude Josefsen
Pris:
2500 kr