Rallylydighet nybegynner

Rallylydighet nybegynner
Sted: Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Arrangør: Nittedal
Kursleder: Trude Josefsen (923120904)
Instruktør: Trude Josefsen, Lena Syversen

Rallysportens slagord er «Glede - Samspill - Holdninger».

Vi benytter de nye skiltene og nytt regelverk som er gjeldende fra 2023.

Rallylydighet utføres ved at man orienterer seg etter 15 til 22 nummererte skilt som er satt sammen til en bane. Skiltene forteller deg hva du skal gjøre, enten på stedet eller videre til neste skilt – derav navnet Rally. Mellom øvelsene som står på skiltene skal hunden gå ved førers venstre eller høyre side etter hva som er beskrevet på skiltet.

Ønsket er at alle øvelsene utføres på en naturlig og flytende måte. Det er viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning enn presisjon. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og agility, alt etter hvilken av de fire klassene man går i.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som bare trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

På dette kurset går vi igjennom hovedpunktene i regelverket og innlæring av skiltene for klasse 1 og 2 samt setter opp en løype tilpasset dette nivået.

Alle hunder kan delta i rallylydighet – uansett rase og nivå.

For å få fullt utbytte av kurset er det en fordel om hunden har litt forståelse for enkle adferder som sitt, dekk og bli.

Vi trener inne og eller ute avhengig av været. Vi er 2 instruktører på kurset for bedre å kunne hjelpe hver enkelt deltager. Kurset passer for alle hunder som kan klare å jobbe i nærheten av andre hunder.

Kurset avholdes som helgekurs Lørdag/Søndag Kl 12-16. 

 

 

Påmelding til kurset

Kurs:
Rallylydighet nybegynner
Sted:
Brennløkkveien 1, 1484 Hakadal
Kursleder:
Trude Josefsen
Instruktører:
Trude Josefsen, Lena Syversen
Pris:
2200 kr