Passeringskurs

Passeringskurs
Sted: Bergensområdet
Arrangør: Bergen
Kursleder: Lina Kayser (917968314)
Instruktør: Lina Kayser
Start dato: 06.01.2020
Sluttdato: 03.02.2020

Opplever du at hunden din trekker i båndet, piper, bjeffer eller låser seg når den ser andre hunder? På dette kurset vil vi hjelpe deg og hunden din med å takle andre hunder på en bedre måte.

For at treningen skal være så realistisk som mulig så vil treningene foregå på forskjellige områder rundt om i Bergen.

Vi starter med teori på første trening, og andre trening vil bli privattime med individuell veiledning. Resten av kurset er praktisk trening.

Situasjonene vil bli lagt opp til suksess og tilpasset nivået til den enkelte hund og fører, og vi legger på forstyrrelser og vanskelighetsgrad etterhvert.

Du vil lære om forskjellige verktøy og teknikker som du kan bruke for å forbedre passeringene, hvor viktig det er å vite forskjell på avledning og lokking kontra trening og læring, og hvordan du på best mulig måte kan fortsette treningen i hverdagen.

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset.

Kurset starter klokken 18:00 og vi holder på i ca 2 timer. Første samling er mandag 06. januar klokken 18:00 med teori uten hund. Neste trening er privattime mandag 13. januar mellom 18:00-20:00, de påfølgende treningene er de neste tre mandagene. Første og andre samling er obligatorisk for å delta på kurset.