Nosework trinn 1

Nosework trinn 1
Sted: Stavanger-området
Arrangør: Stavanger
Kursleder: Karin Beate Lyng (990765251)
Instruktør: Karin Beate Lyng
Start dato: 21.10.2024
Sluttdato: 04.12.2024

En fantastisk aktivitet for deg og din hund!!

Er du interessert i å lære mer om Nosework og hvordan du kan bruke hundens beste sans til en spennende aktivitet for deg og din hund?

På dette kurset vil du lære hunden å søke på ulike steder. Vi vil jobbe med å utvikle et søksmønster hos hunden, og ta for oss viktige tema innen Nosework som markering, innføring i sportens regler, ulike typer søk osv.

Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre, og for deg som enten ønsker å konkurrere i sporten eller som ønsker å ha en fin aktivitet sammen med hunden din.

NOSEWORK er en hundesport som har eksistert ca 10 år i USA. Initativtakerne, deriblant Ron Gaunt, startet NACSW, National Association of Canine Cent Work. Denne hundesporten er på full fart inn i Norge og Sverige, og flere andre land. Du kan lese mer om sporten her .

Kurset vil gå over 6 uker hvor man får en grundig innføring i hundesporten både i teoritisk og praktisk med egen hund. Vi kommer til å ta for oss ulike typer søk, og  ta dette ut i mange nye spennende miljø. Derfor vil oppmøtested variere fra uke til uke.

Vi starter med utlevering av kursmateriell 21.oktober. Samme kveld vil også teorien bli tilgjengelig online. Denne får du tilgang til på facebook-gruppen. Denne kan se når og hvor mange ganger du vil.

Første kurskveld er 6.november. Kurskveldene vil gå onsdager 17.30-19.00 i uke 45-49.

Er du interessert i søk, er dette en fantastisk form for aktivisering for deg og hunden!