Nosework nybegynner online!

Nosework nybegynner online!
Sted: Online kurs
Arrangør: Oslo & Romerike
Kursleder: Naomi Sund (912 135 195)
Instruktør: Naomi Sund

Nosework er en spennende aktivitet for både hund og fører. Treningen legges opp slik at hunden mestrer fra starten, så veiledes hunden videre til å utvide søksmestring og fokus. Målet i starten er glede og iver i søket! Hørtes det interessant ut?

Nosework som aktivisering og som sport kom til Norge i 2014. Det er en unik aktivitet i hundens verden, fordi i Nosework har hunden kompetansen og svarene. Det er en aktivitet som legges opp på hundens presmisser og der det er fører som har mest å lære.

På nybegynnerkurs jobber vi med å bygge glede og iver for å søke i samarbeid med fører. Mange erfarer i hverdagen at hunden går med snuta i bakken hele turen eller at hunden er nærmest umulig å kalle inn når den er opptatt med luktesansen. I Nosework får hunden erfare at det er lønnsomt å samarbeide med fører, også når det gjelder søk og bearbeiding av duft.

Vi jobber med blant annet:

  • Innlæring av emballasjesøk
  • Overgang til andre søksmomenter
  • Å forstå hunden i søk
  • Hvordan dufter beveger seg

Hørtes det spennende ut?

Online kurset kan man melde på som selvstudium når som helst. Den finner du her.

Vi har oppstart av instruktørstyrt kurs med jevne mellomrom. På disse kursene får deltagere i tillegg oppfølging av instruktør i en privat facebook gruppe. Der blir det jevnlig lagt ut inspirasjon til søksoppgaver, og deltagere får svar på spørsmål og hjelp med egen trening.

Skriv gjerne i påmeldingsskjema under for å få informasjon om neste instruktørstyrt kurs.

 

Påmelding til kurset

Kurs:
Nosework nybegynner online!
Sted:
Online kurs
Kursleder:
Naomi Sund
Instruktører:
Naomi Sund