Lydighet trinn 1 – grunnferdigheter

Lydighet trinn 1 – grunnferdigheter
Sted: Haugesund
Arrangør: Haugalandet
Kursleder: Beate Hauge (912847799)
Instruktør: Beate Hauge
Start dato: 07.01.2021
Sluttdato: 11.02.2021

Har du planer om å konkurrere i lydighet, brukshund, rallylydighet eller agility med hunden din – eller har du bare lyst til å bli god til å trene hund? Da er dette kurset perfekt for deg!

Når du skal trene en framtidig konkurransehund bør du ikke begynne å tenke på de ferdige øvelsene med en gang – det du skal begynne med er GRUNNFERDIGHETENE. Grunnferdighetene er grunnleggende adferder som inngår i flere ferdige øvelser.
På dette kurset lærer du å trene ca. 15 grunnferdigheter som du vil ha stor nytte av når du skal trene videre både innen lydighet, brukshund, rallylydighet og/eller agility. Vi bruker å si at hvis hunden kan grunnferdighetene, kan du enkelt lære den hva som helst etterpå.

Hovedfokus på kurset er å lære deg som hundeeier en god treningsteknikk og du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

«Lydighet trinn 1 – Grunnferdigheter» går over 6 ganger á 2 timer, og er åpent for alle hunder – uansett alder og rase – som ønsker å trene konkurranserettet eller som ønsker å lære og trene grunnferdigheter. Vi starter kurset med en teorikveld uten hund, de fem etterfølgende dagene blir det praktisk trening med hund.

Påmelding til kurset

Kurs:
Lydighet trinn 1 – grunnferdigheter
Sted:
Haugesund
Dato:
07.01.2021 til 11.02.2021
Kursleder:
Beate Hauge
Instruktører:
Beate Hauge
Pris:
2000 kr