Konkurranselydighet trinn 1 – GRUNNFERDIGHETER

Konkurranselydighet trinn 1 – GRUNNFERDIGHETER
Sted: Espeland fangeleir i Arna
Arrangør: Bergen
Kursleder: Lina Kayser (917968314)
Instruktør: Lina Kayser
Start dato: 09.01.2020
Sluttdato: 27.02.2020

Har du planer om å konkurrere i lydighet, bruks eller rally med hunden din? Eller synes du bare det er gøy å trene hund? Da er dette kurset perfekt for deg!

Når du skal klikkertrene en framtidig konkurransehund bør du ikke begynne å tenke på de ferdige øvelsene med en gang – det du skal begynne med er GRUNNFERDIGHETENE. Grunnferdighetene er grunnleggende adferder som inngår i de fleste ferdige øvelser.

På dette kurset lærer du å trene ca. 17 grunnferdigheter som du vil ha stor nytte av når du skal trene videre både innen blant annet lydighet, bruks, rally og agility. Vi bruker å si at hvis hunden kan de 17 grunnferdighetene kan du enkelt lære den hva som helst etterpå.

 

Som på de andre Canis-kursene er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Kurset går over 8 kvelder en gang i uken og er åpent for alle hunder uansett alder – og eiere som er motivert for å trene i mellom kurskveldene 🙂

Vi starter med teori den 09. januar kl 18:00- ca 20:00, praksiskveldene går torsadger 18:00 – 20:00.

 

Anbefalt bok til kurset, kan bestilles som e-bok på www.canis.no:
– Lydighetstrening i teori og praksis, av Cecilie Køste og Morten Egtvedt

Velkommen på kurs! 🙂