Knøttekurs – Sosialisering og miljøtrening for de minste

Knøttekurs – Sosialisering og miljøtrening for de minste
Sted: Stavanger-området
Arrangør: Stavanger
Kursleder: Karin Beate Lyng (990765251)
Instruktør: Nina Hjertviksten
Start dato: 20.11.2019
Sluttdato: 11.12.2019

Knøttekurset er et kurs for de aller minste som har hovedfokus på sosialisering og miljøtrening av valpen.

Det er avgjørende at man sosialiserer og miljøtrener valpen grundig slik at den er vokser opp til å bli en trygg og vennlig hund. Valpen gjennomgår en sosialiseringsperiode frem til den er ca 4 mnd gammel, i denne perioden er de ekstra mottakelig for å bli trygge på alt de møter. Derfor er det viktig å komme i gang med god sosialiseringen og miljøtreningen så fort valpen flytter hjem.

På hver kurskveld vil valpene møte dyr, mennesker, andre hunder og nye miljøer de skal bli trygge på. Du vil få hjelp til hvordan du skal sosialisere og miljøtrene valpen din på best mulig måte.

Kurset er ikke ment som en erstatning for delta på valpekurs, men som er supplement for å gjøre valpen enda bedre rustet for å møte verdenen. Kurset kan gjerne kombineres med valpekurs!

Knøttekurset går over 4 uker og er åpent for valper av alle raser mellom 2 til 4 mnd. Det blir  4 ukentlige sosialiseringssamlinger i ulike miljøer (1 time) i onsdager kl 18.00 – 19.00 i uke 47-50. Første kurskveld er 20. november og siste kurskveld er 11. desember.

Familiemedlemmer er hjertelig velkommen og går gratis på vår kurs.

PS: Pga Mattilsynet sine råd angående hundesykdommen har vi satt i gang en rekke tiltak for smittevern slik at vi er trygge for at vi kan holde kursene på en god måte. Skulle situasjonen være uendret ved kursoppstart vil du få en mail i forkant med oversikt over tiltak og praktisk info angående ditt kurs.

Påmelding til kurset

Kurs:
Knøttekurs – Sosialisering og miljøtrening for de minste
Sted:
Stavanger-området
Dato:
20.11.2019 til 11.12.2019
Kursleder:
Karin Beate Lyng
Instruktører:
Nina Hjertviksten
Pris:
950 kr

Som ordinær deltaker kurset er FULLT!, vennligst sett meg på venteliste