KlikkerTRENERkurs trinn 1

KlikkerTRENERkurs trinn 1
Sted: Alta
Arrangør: Alta
Kursleder: Sandra Moen
Instruktør: Sandra Moen

Klikkertrener kurs for deg som vil bli "rå" på klikkertrening. Dette kurset gir deg en grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis.

Dette kurset er et unikt tilbud til deg som virkelig vil bli «rå» på klikkertrening. Kurset går over 4 helger jevnt fordelt over hele året og gir deg en meget grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis. KlikkerTRENERkurset er modul 1 av Canis sin instruktørutdanning. Kurset består av 4 trinn:

KLIKKERTRENING TRINN 1
Første helg på kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunnferdighetene, positiv og negativ forsterkning og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

KLIKKERTRENING TRINN 2
Andre helg på kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. I tillegg fortsetter vi treningen på grunnferdighetene som vi begynte med første helg. Vi går også gjennom forskjellige innlæringsteknikker og strategisk levering av forsterker

KLIKKERTRENING TRINN 3
Tredje helg er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og kjører flere praktiske øvinger på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig hjemmeeksamen.

KLIKKERTRENING TRINN 4
Hovedtema for den fjerde helgen er baklengskjeding – et meget sentralt tema når man klikkertrener. Vi jobber i praksis både med kjeder som styres av kommandoer og «miljøsignal».

Pensumbøker:
* Klikkertrening for din hund
* Lydighetstrening i teori og praksis
* Ikke skyt hunden
* Målrettet Miljøarbeid

Kurset settes opp på forespørsel.

Ta kontakt på sandralusie@hotmail.com

Påmelding til kurset

Kurs:
KlikkerTRENERkurs trinn 1
Sted:
Alta
Kursleder:
Sandra Moen
Instruktører:
Sandra Moen
Pris:
10.000 kr
Pris observatør:
5000 kr