KLIKKERTRENERKURS

KLIKKERTRENERKURS
Sted:  (Nittedal)
Arrangør: Nittedal
Kursleder: Sissel Larsen (982467624)
Instruktør: Sissel Larsen
Start dato: 21.11.2020
Sluttdato: 09.05.2021

KLIKKERTRENERKURS er et spennende kurstilbud for deg som vil bli særdeles dyktig på klikkertrening.

Vil du bli «rågod» på klikkertrening?

Kurset gir deg en grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis. Kurset består av totalt 4 helgesamlinger

2020
21.-22. november
2021
30. – 31. januar
20. – 21. mars
8. mai.- 9. mai

Klikkertrener 1 består av disse 4 trinnene:

KLIKKERTRENING I første del av kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunnferdighetene, positiv og negativ forsterkning og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

KLIKKERTRENING I andre del av  kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. I tillegg fortsetter vi treningen på grunnferdighetene som vi begynte med første helg. Vi går også gjennom forskjellige innlæringsteknikker og strategisk levering av forsterker.

KLIKKERTRENING I tredje del er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og kjører flere praktiske øvinger på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig hjemmeeksamen.

KLIKKERTRENING Fjerde og siste del har hovedtema  baklengskjeding – et meget sentralt tema når man klikkertrener. Vi jobber i praksis både med kjeder som styres av kommandoer og «miljøsignal».

Pensumbøker:

  • Klikkertrening for din hund
  • Lydighetstrening i teori og praksis

 

Vi tar forbehold om endringer av kursdatoer.

Det er et begrenset antall plasser på kurset. Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor (bindende påmelding!).Er kurset fullt sett deg på venteliste, jeg setter opp ekstra kurs etter behov.

Påmelding til kurset

Kurs:
KLIKKERTRENERKURS
Sted:
(Nittedal)
Dato:
21.11.2020 til 09.05.2021
Kursleder:
Sissel Larsen
Instruktører:
Sissel Larsen
Pris:
12500 kr
Pris observatør:
2500 kr