HundeEIERpsykologi

Sted: Etter avtale.
Arrangør: Trondheim
Kursleder: Morten Egtvedt (912079953)
Instruktør: Morten Egtvedt

Sliter du med å sove kvelden før en konkurranse? Er du så nervøs når du går inn i ringen at du knapt klarer å høre om dommeren sier «høyre» eller «venstre marsj»? Er du hundeinstruktør og blir veldig nervøs eller stresset før du skal holde et kurs eller en forelesning? Eller vil du bare lære mer om mental trening?

Morten Egtvedt jobber til daglig som coach og har stor kunnskap om dette fagfeltet. I løpet av dette kurset vil du lære ting som vil snu opp ned på mye du trodde du visste om «mental trening» fra før, ettersom de prinsippene Morten underviser i på mange måter går 180 grader imot mye av den «mainstream mental trening» som du kan lese om til daglig.

Du vil ha stor glede av de prinsippene du lærer på dette kurset både når du skal konkurrere med hunden din og hvis du jobber som hundeinstruktør – OG i livet forøvrig.

Morten kan bookes til kurs og forelesninger over hele Norden, både av hundeklubber, hundeskoler og andre interesserte. Kurset «HundeEIERpsykologi» kan kjøres over en eller to hele dager, eller som en 2-timers forelesning for en kortere introduksjon til emnet, avhengig av hva som passer for arrangøren.

Hvis du ønsker å booke et kurs/forelesning med Morten er du velkommen til å ta kontakt for mer informasjon.