Hundetrening i teori og praksis

Hundetrening i teori og praksis
Sted: Facebook
Arrangør: Canis hovedkontor
Kursleder: Morten Egtvedt (912079953)
Instruktør: Morten Egtvedt

Morten & Cecilie (Canis-gründere og forfattere av «Lydighetstrening i teori og praksis») fikk sommeren 2019 en særdeles trivelig schäfertispe ved navn Cuba. Hun går for tiden gjennom en skikkelig grunnferdighets bootcamp, og er forhåpentligvis snart klar for konkurranser.

Gjennom dette online kurset får du være flue på veggen i noen av treningsøktene med Cuba. Du får se hvordan alle de forskjellige adferdene trenes inn, og får  nyttige kommentarer og treningstips fra Morten & Cecilie underveis.

Hvis det ikke er så mange andre klikkertrenere i ditt nærmiljø som du kan lære av, kan det være veldig nyttig å se på hvordan en rutinert klikkertrener jobber til daglig. (Og ja, vi har også dårlige økter innimellom…  🙂 )

Målet med Cuba er å kvalifisere oss til NM i brukshund (spor & rundering) om noen år. Vi tror imidlertid at det kan være nyttig å følge treningen også for deg som trener lydighet, rally eller andre hundesporter. Så lenge du er interessert i å lære mer om klikkertrening, vil det sikkert være noe å lære underveis.

Vi håper at du ved å følge med på treningen til Cuba snapper opp noen nye idéer og får litt ekstra inspirasjon til din egen (klikker)trening. Du vil sannsynligvis ikke finne spesielt mange «nye, fancy treningsteknikker» her – derimot vil du forhåpentligvis se mye solid og traust klikkertrening der vi bygger litt bedre flyt for hver treningsøkt. Det bruker å bli bra til slutt… 🙂

Denne Facebook-gruppen er ikke ment å være et «strukturert kursopplegg». Og du trenger ikke se hver eneste nye treningsfilm som vi poster for å ha glede av å følge dette kurset. Men hvis du bare følger med litt av og til, vil du fortsatt få et bra bilde av hvordan treningen legges opp.

Vi anbefaler å lese noen av våre bøker i tillegg, og aller helst delta på et kurs hos en av Canis Hundeskole sine avdelinger for å få hjelp i praksis med din egen hund.

I kursets Facebook-gruppe kjører Morten og Cecilie også Spørsmål & svar seanser «live» (webinar eller Facebook Live) med jevne mellomrom slik at du også kan få innspill til din egen trening (i tillegg til å spørre om detaljer i treningen av Cuba). Målet er å lage et hyggelig community for alle som klikkertrener fram mot konkurranser eller andre mål.

For å melde deg på kurset og bli medlem i Facebook-gruppen «Hundetrening i teori og praksis», kan du melde deg på her.

Pris kr. 500,- pr. år

Ser deg på innsiden!

Klikk her for påmelding!