Fra grunnferdighet til konkurranse med Lotte Nordli

Fra grunnferdighet til konkurranse med Lotte Nordli
Sted: Alta
Arrangør: Alta
Kursleder: Sandra Moen
Instruktør: Lotte Nordli
Start dato: 04.09.2020
Sluttdato: 06.09.2020

Er du klar for en Rå helg med masse trenings glede, motivasjon og et dypt dykk ned i konkurranselydighet? Da passer dette kurset for deg!

4-6 september 2020 er vi så heldig at Lotte Nordli kommer til oss og holder kurs i konkurranselydighet. kurset passer for alle nivå enten det er deg som allerede konkurrerer  i lydighet og har ambisjoner innenfor LP eller for deg som er nysgjerrig på hva dette er.

På dette kurset vil du og hunden din lære mer om  hvordan du kan perfeksjonere grunnferdigheter,momenter og øvelser. Lotte er også dyktig på det å jobbe med konkurranseforberedelser  og alt man behøver å trene på for å utvikle hunden til en god konkurranse hund. Lotte har mange verktøy i sin verktøykasse og er mer opptatt av løsning enn metode,

Om Lotte Nordli

Jeg er en 31 år gammel sørlending med en aldri så liten touch av madness for hundetrening. Jeg er utdannet

sykepleier og holder på med en videreutdanning i psykisk helsearbeid. Det er konkurranselydighet som er grenen over alle grener for meg- jeg er veldig glad i å trene på mikronivå, og ha gode, utprøvde overordnede systemer på mikronivå.

Jeg prøver å tenke meg om for og finne ut hvor det startet, men jeg har vel i praksis pustet hund og trening fra barneben av. Jeg har tidligere hatt amstaff, schæfer, malinos og turvuren ( og et par godt trente papegøyer) men først i 2010 debuterte jeg i LPringen. I 2013 kjøpte jeg min  første bc valp for å satse. To år senere var vi på førsteplass på rankelisten og på  landslaget til VM, men karrièren endte dessverre brått. I 2018 startet jeg opp igjen da jeg kjøpte  border collien Tinka. hun er nå 14 måneder og har opprykk til FCI3 som hun fikk 12 mnd gammel. I husholdningen finnes også border collien starlet på 4 måneder, og en papillon på 6 måneder.

Jeg er vel en bevandret i læringspsykologi og vet hva som  fungerer. Jeg er opptatt av å trene hyggelig og potetivt- høye haler og glade hunder er viktig for meg. Er imidlertid ikke metodelåst. Er det noe som ikke funker for deg så finnes det mange andre måter  å komme til rom på. Utover dette kjennertegnes jeg av å være en svært progresjons jagende trener- jeg vil se resultater! Videoer av trening finnes på FB siden min Hundetrener Lotte Nordli, og flere treningstips og inntrykk finnes på lydige.blogspot.com

Kurset starter med foredrag fredag 4 september 2020 kl: 18.00-21.00

kurset forsetter lørdag 5 september kl: 10.00-16.00 og Søndag 6 september kl: 10.00-16.00 med praktisk trening av hund.

 

 Pris:

Deltager med hund: 2800.-

Observatør plass: 1400.-

Deltager plass på foredraget fredag: 700.-

 

Velkommen til en spennende helg med lydighet!

Påmelding til kurset

Kurs:
Fra grunnferdighet til konkurranse med Lotte Nordli
Sted:
Alta
Dato:
04.09.2020 til 06.09.2020
Kursleder:
Sandra Moen
Instruktører:
Lotte Nordli
Pris:
2800 kr
Pris observatør:
1400 kr

Deltagelse med hund er dessverre FULT