Bli proff på stimuluskontroll!

Bli proff på stimuluskontroll!
Sted: Etter avtale
Arrangør: Canis hovedkontor
Kursleder: Morten Egtvedt (912079953)
Instruktør: Morten Egtvedt

Det jeg kanskje liker aller best med klikkertrening, er at hundene deltar frivillig i treningen og lærer å tilby mange adferder frivillig. Denne attityden gjør treningen fantastisk morsom! Men paradoksalt nok, er denne vekten på frivillige adferder også nøkkelen til å få virkelig sikre signaler når du først begynner å jobbe med dette.

Litt for ofte ser jeg dessverre klikkertrente hunder som

a) er veldig flinke til å tilby adferder frivillig, men ikke spesielt flink til å vente på signaler, eller

b) er veldig flinke til å vente på signaler, men ikke er spesielt flink til å tilby adferder frivillig lenger.

Fordelene med klikkertrening kommer virkelig til syne når du lærer hunden begge deler, og akkurat dette er et av mine favoritt tema å kjøre kurs i. Jeg har derfor i 2016 satt av 3 helger til weekendkurs med fokus på stimuluskontroll for klikkertrente hunder.

Jeg tilpasser kurset etter deltakerne, og kan legge opp stimuluskontrollkurset både for nybegynnere og erfarne trenere som vil ha treningsutfordringer for virkelig å utvikle treningsferdighetene sine. Eneste krav til deltakere (som deltar med hunder) er at de ønsker å klikkertrene hunden sine.

Kurset fungerer best med maks 6 hunder. Hvis kurslokalet tillater det, kan det gjerne være med 10-12 observatører i tillegg.

Vil du arrangere et stimuluskontroll kurs med meg som instruktør i din by?  Ta kontakt for mer informasjon om pris, tilgjengelige datoer og andre detaljer.