Passeringskurs 7-8 oktober i Harstad

Passeringskurs 7-8 oktober i Harstad

Er det utfordrende å passer ting i miljøet med hunden som for eksempel mennesker, hunder eller biler? På dette helgekurset starter vi med det helt grunnleggende for at dere skal kunne passere utfordringer i miljøet.

Prøve i Nosework Merker gruppe 1. Gult Merke

Prøve i Nosework Merker gruppe 1. Gult Merke

Tema for gul merke er snuta på kilden. Dette er selvfølgelig en kjempeviktig ferdighet for alle søkshunder. De må søke inntil de har kommet helt fram til kilden! Når vi starter innlæring med søk etter primær belønningen blir denne ferdigheten veldig tydelig med fra starten.

Digitale privattimer

Digitale privattimer

Denne typen privattimer egner seg f.eks. godt dersom du ønsker tilbakemelding på innlæring/problemløsning for en rekke av grunnferdighetene, eller dersom du ønsker tilbakemelding på dine egne mekaniske ferdigheter. Digitale privattimer kan også være et godt alternativ for hunder som sliter med å jobbe i nye miljøer og som derfor ikke presterer like bra på en fysisk privattime som de gjør hjemme. Ved å ta en digital privattime kan du utføre treningen hjemme eller på et kjent sted uten å være bekymret for at du og hunden ikke får vist instruktøren akkurat det dere trenger hjelp til! Dersom du ønsker en digital privattime, så ta kontakt med meg på tlf. eller e-post, så kan vi sammen finne ut om det kan passe for deg og din hund 🙂

Privattimer med Marit

Privattimer med Marit

Lyst å få veiledning 1 til 1? Kan du ikke delta på kurs fordi det ikke fins noe for deg akkurat nå, akkurat der du

Privattime med instruktør Julie

Privattime med instruktør Julie

Ønsker du en time med bare fokus på din hund? Da er privattime genialt! Her får du veiledning i forhold til det som er utfordringen for din hund og du kan stille spørsmål og øve underveis i timen. Her er det bare deg og din hund og ingen andre forstyrrelser.